Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, Sarajevo! Svaka cast Bosno i Hercegovino!
Bravo! Ovakve akcije su zaista za svaku pohvalu. Trebalo bi se ovo organizovati još narednih nekoliko sedmica, jer sad se raspremaju ormari, pa u njima nalazimo i stvari za koje nismo ni znali da imamo, često su nam male ili velike. Bolje ih donirati nego baciti :)
ilija kume ostavi sta dobro ako bude sa strane :D
ILIJA SREDI NEKI DUX :D
Mrzim kada dijele etke koji nisu u boji...ne mislim na ove, nego općenito na ulicama Sarajeva.
@joj ovo je super, pozitivno...ali oni sto te za eronet pocnu ganjati, to nigdje nema
Ne dam nikome nista,ne trazim od nikoga i ne treba mi nicije..
joj gdje god mrdnes neki te aktivista salijece daj za ovog daj za onog idte u p1cku m4ternu svi
A ko brani Merhametu da organizira akciju. Ne smata ti sto se u kruhu sv. Ante hrani najvise onih koji nisu katolici?
Ovo je čista majorizacija katolika, vidi ti ovo Sarajevo i ove Sarajlije, fundamentalisti pravi a odazivaju se katoličkim humanitarnim akcijama, hmmmmmmm.... Baš me interesuje da li bi npr. Merhamet mogao uopšte da organizuje humanitarnu akciju u Širokom Brijegu ili u zapadnom Mostaru a da se to ne protumači kao teroristički akt, ili majorizacija katolika ili vračanje \"turskog zinaluka\", i koliko bi se uopšte ljudi odazvalo toj akciji odnosno da li bi se iko odazvao???
Gdje ces to? Cure ionako nemaju nikad sta da obuku, a kamoli da poklanjaju.
-Ima li da neko obezbjedi kamion i nek dodje u Dortmund Wupertal Bohum -sve je to u krugu 100km.Moze se sakupiti za dva dana kamion gardarobe. -ovo je naj ozbiljnija infotmacija,posiljka bi bez problema usla u BiH -bez carine.
Donirajte toj djeci osmjeh, zagrljaj, lijepu rjec, porodicu ako mozete. Imaju oni dovoljno i svojih krpa. Oni su zeljni da nekome pripadaju..
Donirala sam svoje Armani, Gucci i Prada stvari, naslo se tu i par stvari iz kolekice Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Tom Tailor i slicno. Vrijeme je da obnovim svoj ormar sa novom kolekcijom navedenih marki!
ima li odjelcadi poslije suneta hehehehe
Bravo!