Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ViK će uskoro da objavi da je evidentno da nam neko krade vodu...
Marsovci!
Reci svojima da zbog vas MOŽDA neće biti trinaeste i četrnaeste plate za ViK... Eto...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da vam ne curi na sve strane mozda bi akumulacija bila zadovoljavajuca...pizde jedne parzitske...sto ne objavite koji vam je plan za normalizaciju isporuke vode koju uredno i redovno placamo...mozda zato sto ga nemate...ili vam je plan da idete od ambasade do ambasade i prosite i molite za pomoc...pizde nesposobne...sto ne objavite koliko imate viska radnika...fukse bezobrazne....
pa ne mozes bolje ni ocekivati kad im je izvrsni direktor zavrsio...pazi sad...DIF...mora da je bio sjajan ocitavac vodomjera pa su odlucili da ga unaprijede....
drzte lopova 09.10.2015. u 10:14 +2 VODA ILI VUROJ PITANJE JE SAD. A trebalo bi da bude i refrendumsko na lokalnim izborima 2016. Da se građani opredijele hoće li vodu ili ARapima apartmane. Mislim da bi nakon tog refrendumskog pitanja SDA još samo mogla kupiti 1250 glasova u Trnovu za 125 000 KM da bi ostala na vlasti. I ni u jednoj drugoj opštini u kantonu Sarajevo. Ibro BErilo jer već tu hediju vratio DESETOROSTRUKO sa 1 250 000 za privatne parcele članova GO SDA za potrebe Buroja ! Pametna i dugoročna investicija !. Samo strah me je da će na kraju i Ibro BErilo propjevat ko akademik SDA Bimo Jusufranić. O štedljivom dr za stanove i poslovne prostore Kemi Čauševiću koji ih je kupio od kafanskih ušteda, da ne spominjem. Zamislite kad bi vako ONI NA VLASTI BILI ŠTEDLJIVI KO SA NAŠIM VODENIM RESURSIMA PA DA ŠTEDE MALO I OD SVOJIH PRIHODA ko Kemo.
Pa da se na sarajevski vodovod veže Pacifik nebi izdržao. Konakoviću razjuri te bandite iz JKP-a. Po nalogu znaš već koga rade ti o glavi! Kompromituju svaki tvoj pokušaj da popraviš stanje u KS-u!
_"Iz preduzeća Vodovod su uputili apel potrošačima da vodu koriste što racionalnije, kako bi se obezbjedile dovoljne količine vode u rezervoarskim prostorima i održalo koliko-toliko normalno vodosnabdijevanje. Građane su zamolili za razumijevanje." Kakvo razumjevanje?! Da razumijem vaš dugogodišnji nerad? Vaše plaće prekobrojnim uposlenim? Vaše neodržavanje mreže, koje je dovelo do ovakvog stanja? Voda je tu da se troši prema potrebama, a ne da razmišljam o vašim potrebama smanjena potrošnje vode. Dužni ste da svakom građaninu obezbijedite nesmetanu distribuciju vode. Nije Sarajevo u pustinji da bih imala razumjevanje. Vode imamo, ali nemamo preduzeće koje će nam je isporučivati!" To ne razumijem. Ne razumijem da su naše vlasti dozvolile to vaše aljkavo ponašanje.
VODA ILI VUROJ PITANJE JE SAD. A trebalo bi da bude i refrendumsko na lokalnim izborima 2016. Da se građani opredijele hoće li vodu ili ARapima apartmane. Mislim da bi nakon tog refrendumskog pitanja SDA još samo mogla kupiti 1250 glasova u Trnovu za 125 000 KM da bi ostala na vlasti. I ni u jednoj drugoj opštini u kantonu Sarajevo. Ibro BErilo jer već tu hediju vratio DESETOROSTRUKO sa 1 250 000 za privatne parcele članova GO SDA za potrebe Buroja ! Pametna i dugoročna investicija !. Samo strah me je da će na kraju i Ibro BErilo propjevat ko akademik SDA Bimo Jusufranić. O štedljivom dr za stanove i poslovne prostore Kemi Čauševiću koji ih je kupio od kafanskih ušteda, da ne spominjem. Zamislite kad bi vako ONI NA VLASTI BILI ŠTEDLJIVI KO SA NAŠIM VODENIM RESURSIMA PA DA ŠTEDE MALO I OD SVOJIH PRIHODA ko Kemo. :)))))))))))))
treba vas iz ViK-a govnjivom motkom istuć
cini se Vik nece ni februarske poplave napuniti rezervoare
"Iz preduzeća Vodovod su uputili apel potrošačima da vodu koriste što racionalnije, kako bi se obezbjedile dovoljne količine vode u rezervoarskim prostorima i održalo koliko-toliko normalno vodosnabdijevanje." pa mater vam neradnicku, 25 godina se urusava sistem, i umjesto da ga pravite vi danas apelujete na racionalno koristenje!!?! vi apelujete!!!???? naplacujete vodu kao da iz cesme curi sok od jabuke a ne hrdja i kamenac. al hajde sve, nego sta kaze strucnjak iz istanbulskog vodovoda, hoce li biti vode?
ŽEDNI SMO I ODGOVORA NA OVO PITANJE: Pleme Gaši gradillo manastir Dečani , Vučić demantuje Vučić fino dolazi sedmično u Srebrenicu a istovremeno vuće britanskog amabsadora za Refrendum o odcjepljenju Srpske. Pa koji idiot sa njim više komunicira i zašto ? BAkir. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24278/hammond_velika_britanija_je_protiv_referenduma_u_rs_u.html
JA BOLU i ŽEĐI PRKOSIM Ratnim i civilnim invalidima dati prednost pri točenju vode u kanistere. Trebamo brate vodu donosit u kanisterima, pokazujući nedvosmisleno Dodiku i svim neprijateljima Bosne kako smo i dalje spremni na svaku žrtvu, samo da bi umreženim porodicama Izetbegović, Zvizdić, ĆEngić i ostalim bilo još bolje. A što se tiče vjernika, ovo ih je Allah nagradio za ono što su glasali.
Ko ne vjeruje naka provjeri.
Neće biti druge nego veš u vreću, lupaču u ruke i na Bentbašu, drage naše Sarajke. A za vrijeme ZOI 1984. godine cijeli svijet je vidio najljepše žene na svijetu u svom najboljem izdanju.
Pleme vam vaše seljacko.Svaki dan isti tekst,samo copy paste.Pa je li treba Nuhov potop da se desi da bi akumulacije nadošle?
Ev ko na svakoj vijesti ja apelujem da vam jebem sve po spisku vec dva mjeseca, dabogda vam djetetu za poroda trebalo sa se ocisti
NAJNOVIJE Otpada i varijanta sa vodozahvatima iz Crnr i Bijele rijeke jer iznad Bakir upravo gradi Buroj za arapae. Bez riješene kanalizacije koja je skupa i treba je provesti desetinama kilometara a bogami i bez održavanja na 99 godina. ARapai kupuju apartmane a ne kanalizaciju. U međuvremenu može priskočiti Erdogan sa donacijom turskih kanistera koje će zahvalno pučanstvo sa oduševljenjem i sjetom prihvatit sjećajući se u vezi sa tim NAJTEŽIH GODINA pod BAkirovim babom.