Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ga, više se ne mora ići preko Buloga.
Svaka čast RS putevima, koliko se sjećam, bila je priča da će tunel biti saniran tek nekad nakon nove godine. Još jednom, svaka čast, neka sam doživio da vidim da neko nešto radi u ovoj državi!!!
UUUU PA SAD TREBA CESCE IZLAZITI NA PALE IMA DOBRIH STUDENTICA
srbi mars sa portala
Ti si bre jedan srvlah koji je bre sassvim slucajno rodjen u Sarajevu
http://gorazdeonline.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6951%3Aautoput-kosovo-za-jednu-godinu-sagradilo-koliko-bih-za-11&catid=71%3Anovosti&Itemid=415
7 mjeseci za popravku,pa sta bi bilo da su ga kopali....
Kad mi završimo džamiju na Ciglanama pući ćete od zavisti.
Metropola - Selo : Pušten u saobraćaj tunel Čeljigovići
@xxx Misliš na ovakve puteve: http://banjalukain.com/front/objasnjavamo-i-dokazujemo-kako-je-ukradeno-66-miliona-maraka
NIJE CELJIGOVICI NEGO CELJUGOVICI !!
Titula \"PRAVI SARAJLIJA\" buahahahahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa
Bogu hvala pa izgradjen tunel, zaobilaznica nije za slabe zivce....
Welcome to Republic of Srpska
@Pravi Sarajl- bas me interesuje sta pise u rodnom listu tvojih roditelja, ne znam po cemu si ti poseban ili bolji od nekoga ako si rodjen u Sarajevu.
E VIDITE OVIH PRAZNOGLAVACA MOLIM VAS, POGLEDAJTE KOLIKO IH SAMO IMA, \"STA CE MENI PALE\" \"STA CU JA NA PALAMA\" itd..... PA BALAVCI BALAVI I SLINAVI I MAGARCI NEODGOJENI I NEINTELIGENTNI NIJE TO SAMO PUT ZA PALE......HVALA, CAO!
bosnjaci su u svojoj dugoj historiji uspjeli napraviti jedan tunel ali ispod piste da im aljo moze ici na hadz tokom rata i ubacivati sa alemkom banane da se okrenu pare na pijaci.