Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle vise ovaj javasluk u kantonu ??? jel bagro ?
na zapadu ništa novo
Boravak od 4-5 sati sa jednim obrokom je skuplji od vrtica 8-9 sati sa 3 obroka. Nigdje veze...
Dabogda bio ministar a trebalo ti za hljeba...
U BiH je sve gore i gore živjeti.... Ako ovako nastave ovi iz vlasti, ima da svi budemo ispod prosjačkog štapa, i sve je gore... ja ne znam, divim se ovom narodu koliko može šutiti i trpiti... dokle više????
Niksicu sve ovo rastjeraj... Nek se opamete zauvijek!!!!
I sad zbog toga sto je gospodinu mrsko da stavi potpis, roditelju treba da razmisljaju gdje ce im djeca biti i da li ce biti, a pare dali... Stidite se
Beyonce u aprilu dolazi u Zagreb i Beograd a u nasem kantonu koncerte drze Mahir Burekovic i Avdo Huseinovic
Jel vas stid i sramota lopovi jedni??? Ako ne znate da vodite min finansija, razgulite, ima ko zna i umije!!!
Jel to ta ekspertna vlada koja nas je u jos dublji ponor gurnula....Godinama ste nas gazili pa sad nastavili da ravnate svoje racune a gradjane na prosjacki stap gurate i varate....Bravo eksperti.
Svakim danom u svakom pogledu sve vise nazadujemo
Sramota sta sebi ministastvo finansija dozvoljava, s obzirom da su roditelji te pare UNAPRIJED uplatit....
Roditelji odvajaju od svojih usta za djecu i njihovo obrazovanje, a vi nase pare koje od nas prikupite kradete i ne uplacujete za svrhe koje su od prestizne vaznosti ovoj drzavi a to je obrazovanje...Bas ste eksperti i pravi vam je naziv ekspertna vlada...Bas nas zajebajete onako ko pravi eksperti.
Prvo unistavate gras, pa sad i po djeci i njihovom obrazovanju ste opleli....svaka vam cast i odakle vam vise mozga i srca za ovakve postupke....bando jedna.
Dok Pudaric dijeli stipendije na nivou federacije, ovi misevi na nivou kantona varaju djecu........Sramota brate mili da kroz svoje stranacke oglede preko djecijih ledja se lome koplja...Zasto ovo radite ....Cemu varanje djece...umjesto da sve novce sto imate, vi Kozadra i ostali djecu varate i otimate im ...
Kanton je u rasulu cistom kako ga je SDA preuzela....