Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizneš glavom i završiš kafultet...odmah!
reklama uspjela.....mogu je sad i skinuti....dobila je medijski prostor.... e moj klix....pa jestel barem naplatili i vi ovu reklamu....ako niste ne radi se to tako....platite nekome kurs MS painta....haha
Sljedece sto slijedi je "Reklamni pano uklonnjen", nako 3 sata "Biciklista dozivio nesrecu zbog reklamnog panoa"
puc glavom i doktorirat cestovni promet...;)
to je laz, ja sam ko mali gruhno sa treceg sprata i mogu reci da mi nije pomoglo, nekad pomislim da mi je nazadovalo u mentalnom razvoju ali posto zivim u je.b.enom okruzenju mogu reci da sam doktor nauka
Reklamerska mafija reda panoe gdje god im se svidi i kako im se svidi, jer stoka koja je u administraciji za novac dopušta sve ( a pola panoa se postavlja na divlje, naravno ne smetaju nikome iz administracije). na Marijin Dvoru pano onemogućava da vozači vide pješake, pa opale po gasu dok prave polukružni zaokret i - gle čuda - gomila pješaka prelazi ulicu na zeleno. Ako su dovoljno brzi s kočnicom, svi pješaci će i uspjeti preći ulicu. A panoi su unakazili okolinu nekoliko mostova u centru grada, a sve vise se uvaljuju na zelene površine (kao grozni pano ispred Doma zdravlja Vrazova, a i preko puta u parku na mjestu stare vojne bolnice je već uredno izbetonirano postolje za novi pano.
a pazi sto je "fakultet" maznuo logo od freelance :))))) Ovo fakat (mozda) samo kod nas ima...
Mogo bi se napravit neki skeč, al da Zena bude glavni akter :D
Opština Ilidža - leglo kriminala, korupcije i nerada. Da im je ovo najveći problem, bilo bi odlično.
Sto se tice Kliksovog profesionalizma ravan nuli, svaki drugi portal bi zatamnio ime firme i brojeve telefona na ovim slikama reklamnih panoa. Drugo, panoi su sami od sebe opasni jer odvracaju paznju vozaca. Bas me interesuje sta bi trebalo da se uradi, da bi ovi panoi nestali sa ulica, neka peticija ili slicno? Ili jednostavno (znam da je krivicno djelo, unistavanje tudje imovine) uzeti kantu farbe, cetku, valjak, i prefarbati u toku noci, pa kad ih zamijene, opet.
Mi smo vakcinisani protiv tih udaraca (bosanska je).
Pukneš glavom i uzmeš pare za odštetu iz opštine :D
Inače su ovi bilboardi najveće ruglo u bilo kojem gradu, apsolutna zloupotreba otvorenog prostora. Francuzi su zabranili bilboarde u jednom od gradova, zaboravio sam koji je grad u pitanju ali to bi bilo korisno i dobro da se zabrani na teritoriji cijele BiH. Hajd što reklame gledam na svakom TV kanalu, počeli su ih i internet portali gurat pod nos (hvala Bogu i developerima za AdBlock) al još kad izađem da prošetam ulicom moram da gledam bilboarde svakih 20 metara. Stoka komercijalistička.
Ih,kamo srece da hoce naic Amir Zukic.
I to reklama nekog privatnog faxa, fuj. I jos besplatno reklama i na klix-u.
ovi biciklisti se samo nesto zale
koji kreteni prave biciklisticku ispod panoa?
Pa ovo je sjajno!!!
pa saginjite se pizdamu materna, a bicilkisti, kojice kuratc oni na trotovaru
pardon,razbijenoj