Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod bosnji ce na kraju biti svih 60 000 ubijenih u ratu iz Srebrenice kako su krenuli hahah koja sprdnja od naroda..gdje god iskopaju mrtve na teritoriji BIH voze ih u Srebrenicu i pricaju da su tamo poginuli...
Teta u uniformi je jako lijepa.
kome god smeta obiljezavanje genocida u bilo kom segmentu dao Bog da mu se dogodi u iducem ratu koje ce opet izazvati isti krvoloci!
850.0000 građana BiH je nestalo. Da se nezaboravi.
@serbuladrinsky I VI SRBI STE SVE CIGANE U RS POPISALI U SRBE,ZAR NE?? TAKODJE PRIMJECEN JE POPISNI MATERIJAL DA JE ISO U SRBIJU toliko☝️
Drugovi.carice ,nekazem da nije stradalo mnogo svita ,ali brate odvadi malo to je previse nismo tu da raspravljamo o vezi toga,vec da odamo pocast svim stradalim nije bitno koje vjere,svi nosimo isti grumen tuge u sebi i svima nam je tesko,a ne samo jednima ili drugima pa cak i trecima !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)