Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooooj hocel napokon to?!?!?!?! Pa ljudi tunel ispod mora napravili mi ne mozemo 10 km ceste. Odvratno kakve su gužve tu dobro je pa niko nikog od nervoze nije nikad ubio.
Kad ovo proradi, poboljšat će se situacija, ali za pola godine će biti sve na starom: nova cesta će privući mnogo više auta iz okoline SA, kojim se danas ne isplati, i začepiće i novu i staru ulicu. Zove se to "indukcija saobraćaja", pa se zbog toga odavno ovakve ulice u centar grada ne dovode. To znaju u svim zapadnim metropolama, al djaba.
opet zemljotres
2.9
2.9 po Richteru.
Bošnjo nije nizašta.Autoput Sarajevo-Zenica pravio punih 14 godina.Pametnom dosta....
Živim tu blizu pa pratim. Rok za završetak bio Oktobar predprošle godine. Par radnika, prašina, gužve, ne regulacija saobraćaja... Šteta, nema se tu šta za pohvaliti. Bruka i sramota Trojke. Fula
Bosnaplast - SDA pokrovitelj sa dna kace blokirao izgradnju gradskog autoputa i cijeli su projekat svojim SDA kanalima morali izmijeniti tako sad sa autiputa ulazimo u kruzni tok i unjesto gradskog autoputa dobili smo ovaj cirkus... fuj
jeb ga peljeski most rijesis samo politicki i grafis. Ovo je lagano izgraditi ali imovinsko pravni odnosno eksplatacija je pakao da se u centru ovoliko objekat pravi. Lose planurano u jugi
Rok probijen samo 3godine
ne podrzajem al kad god kroz naselje prolazi sporo je radi otkupa imovine
u bosni je naj veći uspjeh Kružni Tok. kad će harmonikaša i janje biti? izgradilo se kao Real Valladolid.
Genijalci smo razvuci posao i probiti svaki rok , jer dok se pojedini podmire talovima ,ispit ste polozili auto put Sarajevo Zenica.
Jel se nazire ili krakovi vire?
sporo brate, presporo...
FORTO STA JE SA PRVOM TRANSFERZALOM LAZOVE
Ovi će biti otvoreno pred izbore u oktobru...
Kod nas u Tuzli obicni kruzni tok prave evo vec 4 mjeseca..Ko da na licu mjesta izljevaju ivicnjake i tucaju kamen za tampon. I Rimljani su prije zavrsili vodovodnu mrezu nego ViK...Legenda kaze da su prije sagradili Keopsovu piramidu
Ministre kad će """slike sa prve transverzale""
To se radilo u 50.-80. godinama prošlog vijeka, autoputom u centar grada. Sad već 20 godina se radi suprotno, takve ulice se vraćaju u pješačke zone, parkove, i sl. Al eto, mora u nas naopako.
Buljakov potok nije centar grada 🤣
Zar nije Boljakov ?? Ili ja svo vrijeme pogrešno izgovaram
Priča se da je i Nurko noćni čuvar na ovom objektu za osam godina čuvanja kupio sebi stan i garažu u naselju nova otoka od ovoga projekta,pa zamislite samo kolko su šefovi i načelnik Efendic pa ministri u vladama pokrali para na ovome jadnom mostu i kružnom toku.