Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagreb je u svakom segmentu,skuplji od Sarajeva,to znam,ali su i place neuporedivo vece!
Zar nisu mogli neku bolju sliku naci?! Za svaki grad stavljena slika glavnog trga, uredjeno, cisto, privlacno... samo kod nas potok od Miljacke i 10 ljudi... jbg
Jeftino je ono sve kad imaš para..
Ispravka netačnog navoda: "među deset najnesigurnijih glavnih gradova Evrope" molim vas da ispravite ovo na vrijeme.
Šta je u Sarajevu nesigurno? Probaj istočni London ili imigrantske kvartove Pariza.
hmmm pa hajmo ovako http://balkans.aljazeera.net/vijesti/london-bogati-sele-u-najsiromasniji-kvart Pariz hmmm etno kulturološka slika imigrantskih dijelova Pariza pokazuje da tu žive nekadašnji robovi kolonijalne Francuske; nadam se da shvaćaš šta govorim ljudi su došli iz bivših kolonija koje je Francuska opljačkala, a onda ih ti isti Francuzi ponovo ponize i ograde ih i getoiziraju. To nema veze sa kriminalom već sa rasizmom nacionalizmom potlačivanjem Afrikanaca pa ako hoćeš i fašizmom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je relativno, ali neka + promocije :) Bujrum! Ali sigurno i ovi lažu, svi Nas lažu. Risto Đogo je jedini pravi novinar, istraživač nepotkupljivi i objektivni. Humanista i humorista.
Potpuno nerelevantna statistika. U Berlinu je Coca Cola u prodavnici 0,30 evrocenti, a 4 evra u kafiću. Ovi samo gledaju cijene kafića.
Ma lupa lik Cuj 30 centi :D
da je manje kriminala i narkomana imali bi vise i turista u Sarajevu