Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepsi grad na svijetu. 😃😃😃😃 Europski Jeruzalem!
...ko su "palestinci"?
o dje si komunjarooo
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Legendarni umjetnik sevdalinke Safet Isovic je jednom zapjevao: "Svuda se sunce radja, Lijepa svaka je zamlja... Kao sto je Bosna moja Na svijetu Ljepse Nema!"
Najčitaniji bh portal...??? Ne kititite se perjem o kojem ne izvještavate. Pratim samo koliko članaka, slika itd. o Sarajevu... Doduše postoje i članci o vijestima iz svijeta... Pa opet o Sarajevu... Idilično Sarajevo pod snijegom, razoreno Sarajevo prije 20 godina, Sarajevo piški, Sarajevo kaki... Ako je najčitaniji onda barem budite i tu dosljedni - najčitaniji sarajevski portal.
svaki idiot koji kaže da je Sarajevo etnički očišćen grad, taj nije vidio Sarajevo na mapi, samo znate slušat šta vam Dodik kaže i nazivat Sarajevo Teheranom isto kao i dotični, dođite malo prošetajte vidite, neće vas niko pojest... :D
Jaooo....Kao iz bajke.....Ne mogu da vjerujem po cemu ste to zakljucili? Zamolio bih cijenjeni klix da izadju iz svoje kancelarije i prosetaju ferhadijom. Snijeg crn,prosjaci,nepropisno parkirana auta,kriminal..... Prije bi zakljucili da je ovo ZANR filma western nego bajka :)
Fotografu cista 10-ka
Carobno !
Grad ružan i prljav. Depresivan. Odvratan. Gdje su ljudi kao vukovi, svako svakome nogu podmeće, počev od opšte kulture u tramvaju pa dalje. Ja nikad nikom ne bih preporučio da potroši svoj novac na posjetu tako prljavog i ružnog grada.
@SickSide Eto sve si objasnio za mene. Hvala.
Sto CE ti ovo kao cuj kao iz bajke.Sarajvo je bajka bez kao.
Magla nam je kompleks nabila 😜
Po svijetu me tjera vrag po svijetu me tjera vrag al' je samo jedan grad mome srcu vjecno drag Bez svega bih mog'o ja bez zlata i dukata i bez zene voljene al' bez njega nikad ne Ref. 2x Hej, Bosno, Bosno rosna on je ponos tvoj Seher, Seher Sarajevo slatki dom je moj Zelio sam nekad ja da u Parizu zivim sam kad sam bio lud i mlad ali sada dobro znam Ref. 2x Hej, sta je, sta ti je ludo srce, sta ti je bilo gdje da krenemo Sarajeva da ti je
Aj ne dipr dodate boja pa serete a kad se vratite u stvarnost ne znas gdje vise fasade odpada i opusaka ima i lezi-hljebovica na jednom mjestu zalosno al istinito
Al' bukvalno kao iz bajke.. Ovo je baš baš prelijepo!
kakve divne fotografije!
Cekam tablu kad ce vise koji joj je vrag, Sarajevo na njoj pise i svaki put u srcu drhtaj drag ... prelijepo!
Slika 10, ko Tokio :D
U Sarajevu manje džamija nego u istočnom Mostaru heh