Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije dovoljno zgrijesio,ja sad moram i pjeske zbog njega da hodam :S
Općina Novi Grad Uskoro tubing staza na padinama Mojmila Na padinama brda Mojmilu uskoro će biti završena izgradnja tubing staze u okviru prve faze projekta.
Sve neke Sarajlije i Sarajke! Koji K sjedite kuci onda i pisete komentare?!?! Da vam je zaista stalo do zrtava i pravde ne bi sjedili u kuci i pisali gluposti i nebuloze i svadjali se po raznoraznim forumima! Ne znam vise kako vas nije sramota! A svi ste mi veliki gradjani! I neka se zna da sam i ja i rodjena i odrasla u mom Sarajevu i da i dalje zivim u istom, ali kad vidim ko je danas sve Sarajlija, dodje mi da se bacim kroz ovaj otvoreni prozor... Fuj!
Sramota da kojekakve pi.ce fensi šmensi leže po kafanama ispred BBI.Da su barem ustali 5 minuta među svijet.Jesmo se pogubili.
Biće puno ljudi? Neće.Bezveze samo obustava,prošlo je 15 minuta,dok se uključe,isključe.Ionako pola selj.okana i selj.oknaki krivih glava neće imati pojma šta se dešava i zašto se ljudi okupljaju.Oni samo znaju kada ima k.u.r.c.a. u Bejzmentu.
Hocete li karte naplacivati? Koji retardi moja majko.
Uzivaj u svojoj ogranicenosti.
samo vas posmatram ....
Sramota
mamozete sao jedni drugim popusiti, tramvaji nece voziti i tacka
Mladic says: Nisam kriv !!!
@Sarajlija Ajde tišu, paglu si!
Ti si papcina svoje vrste.\"Dublja misao\" nema veze sa izmjenama u saobracaju.Pa nije koncert i on nije zvijezda pa da se tramvaj preusmjerava radi ovog kloca. Imas TV u kuci, radio ili internet na poslu pa prati kako ce se izjasniti. A ovo je cisto preseravanje sa pracenjem na prostoru ispred BBI-a, cak sta vise jeftina reklama. Nije tekma reprezentacije ili odbrojavanje do Nove Godine ili pracenje nekog istorijskog momenta poput simbolicnog uklanjanja rampi prema EU.
on se sutra ne izjasnjava ovdje niko ne prati informacije suda receno je da nece sutra biti izjasnjavanja samo ce raja ostati bez tramvaja svasta
@ire papak il papanko ko god da si,prvo ukljuci taj kliker u glavi pa skontaj o cemu se tu radi,dublju misao o ovom svemu a to je o nasim poginulim,prema tome ne hodas zbog njega mozgu i postedi nas glupih komentara
Aferim!