Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Turci peksinav narod. Nikad svoje smece ne ponesu sa sobom...
ajde huligani smirite zivce, tako se napreduje, ili bi opet htjeli biti sluge neznam kome...upitajte one najstarije u vasim mjestima pa cak i vi vanzemaljci sarajlije, kad je obicnom covjeku bilo najbolje...
Postoje 2 Sarajeva i to: Istočno Sarajevo i Bliskoistočno Sarajevo. Welcome!
zar niste bili srpsko Sarajevo????sad istocno?????
Koja gomila kretena, bolesnika na jednom mjestu. Pa vi ste svi zajedno za Jagomira, ma.ter vam idiotsku.
Pa sta ti onda radis na ovom sajtu.
Zar ne treba da stoji: Grad Istočno Sarajevo i Grad Guzno crijevo...
OSTALO JE SAMO IME HAHAHAHHAHA
Vinko, ne potpisuj nista sa baaliyama. sa njima nema dogovora ni sporazuma a pogotovo ne nekakog \"razumjevanja\"!
na istocnom sarajevu se zahvalite aliji i silajdicu koji su svojim potpisom amenovali njegovo postojanje ;)
Ima li normalnih ljudi na ovom forumu ili u ovom našem gradu?Ne bi rekao..
Istočno Sarajevo ne postoji, postoji samo istočni dio Sarajeva kao što postoji istočni dio Londona ili istočni dio Tallina, tako da se tu priča završava.
A de se vi vratite u Tursku, a? Bice popisa, naravno da ce biti, a vi nastavite da trunete u svojih 24% koliko god hocete. Ne izvrsi li FBIH popis BIH ce zavrsiti u EU kao Kipar, sto je i plan!
@... Na jugu od cega? Istocno Sarajevo je istocno od Banja Luke, tako je i dobila ime, ne znam o cemu pricate?!
BOSANCI nece biti popisa bih-e sve dok postoji krvolocni tor srbizma\" genocidna tvorevina\"! kome ne odgovara u svoju maticu rusiju! sikter! nece se napravit popis poslije 300 000 ub-ijenih bosnjackih civila i 2 000 000 protjeranih bosnjaka a i hrvata! U SVAKOM SLUCAJU IDU INICIJATIVE DA SE \"KRVOLOCNI TOR SRBIZMA GENOCIDNA TVOREVINA\" PROGLASI ENTITET KOJI JE NASTAO NA GENOCIDU BOSNJAKA! STA MISLE KRVOLOCNI SRBI, SRBIJA I EU-A? DA CE GENOCID BOSNJAKA BIT NAGRADJEN? NIKAD! SVI KOJI SU ODGOVORNI ZA GENOCID BOSNJACKIG CIVILA U BIH-i CE ODGOVRAT! OD KRVOLOCNE PATAOLOSKE IZMISLJENE NACIJE SRBIZMA-SRBIJE, PA DO EU-E, UN-A,BILDTA, OWRENA, MEJDZORA PA DO GENOCIDASA SRBA OKUPATORA KOJI VRSE TERORU I DAN DANAS NAD BOSNJACIMA KO I CJELOM DRZAVOM BIH-OM! DOSTA PATOLOSKE DIKTATURE SRBIZMA I PLJACKE DRZAVE BIH-e! NEMA POPISA STANOVNISTVA DOK SE SVI PROTJERANI BOSNJACI NE VRATE NA SVOJA OGNJISTA! NECE BITI UKIDANJA VIZA BIH-I OD EU-E AL NECE BITI NI VELIKE SRBIJE!