Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mirsvama Ja sam se uhvatio noge poslije rata a ti si dosao u opancima i sada glumis sarajliju i normalno da ti je sve lijepo jer ne gazis vise blato niti ti smetaju ogromne kolicine betona postavljene bez reda i stila koje su unakaradile ono sto je Sarajevo cinilo Sarajevom.
@Ploditelj Beograd i Zagreb nisu imali geografske uslove da organizuju ZOI pa je kandidovano Sarajevo. Svaki zaposleni Jugosloven se odrekao jedne plate i od obicne kasabe se izgradio olimpijski grad sa najmodernijim sadrzajima zimskih sportskih disciplina kao i obnovljenom gradskom infrastrukturom. Tada smo svi bili sarajlije-Jugosloveni a ne Bosnjaci, Srbi i Hrvati. Pogledaj danas sta su Beograd i Zagreb a dokle je doguralo Sarajevo pod Bosnjackom vladavinom.
Voli vaa vasa Dijaspora!!! Ljubac od bosanske svabice
Samo Dino Merlin i Sa!!!
Sarajevo ljubavi moja!!!!
@Ploditelj Ne zanosi se! Cijela Jugoslavija je organizovala tu olimpijadu 84'. Od 1992. Retardi ruše fabrike, ubijaju, siluju, guše olimpijski duh kojeg u Sarajevu više nema i teško da ce ga opet biti osim ako možda stavljanje noža Marokanca pod grlo djevojke smatraš olimpijskom disciplinom!?
Živimo od hebenih uspomena bez ijedne svijetle tačke u budućnosti! Znači nesposobni smo, truli, bezidejni, ograničeni, sa manjkom energije... Trulež od društva!!!
@gooUser1598974711 mama ti je trulez
Samo da u Sarajevu nemamo prljave ljude popud Srdan Mandic-kandidat za nacelnika Opcine Centar je musko koje voli musko kojeg inace svaku noc posjecuje Ahmed Kosovac.Nasa stranka prljavo igra-ovo je moj odgovor na to.Mandicu kako se krpi rupa na Miljacki?