Novogodišnje radosti
0

Sarajevo Holiday Market obradovao djecu paketićima

Sarajevo-x.com
U okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa je u protekle dvije sedmice organizirano više podjela novogodišnjih paketića, koji su obradovali mališane povodom Nove godine.

U subotu 31. decembra je MOJA Banka, članica ASA grupacije, u ASA Čarobnom svijetu dodijelila 10 poklon paketića za najmaštovitije dječije radove na temu “Sa MOJOM Bankom želje se ostvaruju” i “Sa MOJOM Bankom budućnost je sigurna”. Kreativno druženje sa najmlađima će biti nastavljeno, a najkreativniji radovi će ponovo biti nagrađeni 14. januara 2012. godine.

Također, u četvrtak je Klas u Sarajevsko pivo Holiday Pubu podijelio preko 200 paketića djeci koja su se također družila i sa Djeda Mrazom uz dječije pjesme i ugodnu atmosferu u pratnji svojih roditelja.

A nakon jučerašnjeg novogodišnjeg koncerta ispred jelke na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, na kojem je nastupila dječija zvijezda Jasna Zečirević Jacy sa svojom pratećom grupom, Djeda Mraz je podijelio paketiće onima koji su najglasnije pjevali.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web stranici, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market