Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos par ljeta, i bih ce postati sahara.... onda stvarno nece vise biti upitno da ce svi morati nositi feredze, zbog vrucina, i ne jesti svinjetinu, iz istog razloga.... je li to u planu?? haha
pa možda da objave prave podatke o temperaturama ljudi bi i razmislili prije nego izađu vani, nego objave eto lafo 33 stepena, a živa u termometru puca kad je staviš na sunce
Bolje ja mogu odrediti vremensku prognozu nego ovi nasi meterolozi, ha ha. Kad me zaboli koljeno eto kise :D za sada nista :)
Neka jos malo sunca.Sad ce ubrzo kiše. A stani zar nebi sad trebala kiša da pada(tako su rekli meteorolozi da ce druga polovina augusta biti sa više padavina)
Pozari su dodatno zagrijali zrak.
i zimi traze pommoć zbog lomova
>na Bjelasnici ,jutros osvanuo ...snijeg.
Lijepi snijeg(zima). Ovo nam samo donosi probleme(npr. pozare).