Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA KO TI DADE VOZAČKU
sarajevo preburikano za svoje kapacitete.
stanje redovno u šeher... ozbiljno... vako je svaki dan u špicu, 3 trake se pretvaraju u 2, pa u jednu... a u centru nema parkinga kad je sve neplanski nabacano... al štaš.. ne može se rušiti..
Hoce li i jedan dan proci bez nekih losih vjesti, svaki dan isto, pa ima li kraja ovome?
Pa sad kako za koga Vidoje, nekima je to zelja i nadam se da ce uspjeti, ako bas tako zele, nek im je sa srecom. :-) A ja, ja cu ostati ovdje i cekati neko bolje vrijeme. Mozda i stigne, mozda i ne, ali nadati se da hoce. ;-)
Ja vjeciti optimista, drugacije ne mogu i ne zelim da mislim. :-) I suti jezik pregrizao, rat je nesto sto mrzim iz dna duse, ne znam bi li mogla prezivjeti jos jedan, ovaj je ostavio i previse traga i ruznih stvari.