Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dajem ni ja, zato i sjedim kuci...
na k.u.r.c.u sam te noso
Ne primas mito uvalim ti kito
aha, kad bi na zapadu doktor od pacijenta primio mito, a ovaj ga nakon toga prijavio, taj doktor bi odmah izgubio licencu za rad na odredjeni broj godina, a zdravstvena ustanova bi jos pride morala platiti odstetu za nanesenu dusevnu bol pacijentu. Vjeruj mi da je ovako.
fuj bosanci! nemoj te tako, nije fino! Recite NE korupciji! Ima korupcije svugdje ali to se suti i pomalo se krade a ne kao u bosni gdje se jos fale i naravno da je drzava u g.o.v.n.i.m.a!!!!!!!
Jesu našli dijelit bedževe ovoj sirotinji i penzionerima, koji ne mogu meda a ne da daju nekom mito, pa im vokri kad neko drugi uleti ispred njih. Meni ne pada napamet davat mito, zato što ima drugih načina za sređivanje nekih stvari, a svi se boje, a strah je najbolje sredstvo, samo kad ga znaš utjerat. I zapamtite da svi imaju djecu i da svi vole svoju djecu :)
hajd se vi jeb.it.e jos malo....idem ja jedan zalimpa,da mi nije njihA ne znam kako bi po Voj kuci izduro !
MITO, javi se (kontakt poznaz sa-x)
Kako poloziti vozacki, kako diplomirati na fakultetu (pogotovo ako profesor zna da imas love), kako se operisati i kako natjerati drotove da ti pruze zastitu kad ih moras zvati 3 puta da bi dosli nakon sat vremena i kako naci posao ako ga ne platis. Ne da ja licno imam para da ih podmazem ili da sam to ikada radio, ali kako prezivjeti u Bih ako nemas para da potplatis za te usluge. Jedino da po.bi.jemo par politicara i njihove djece koja sve nasljedjuje, ukljucujuci i posao. To nije demokratski jer je bolje umrijeti od gladi ili bolesti. Ovo odavno nije nista drugo od oligarhije.
ja sve i da hocu nekoga da podmitim,nemam ga s cim podmititi...hehe
@SUD ih to je nista, oni otvore komentare kad neko iz napredne drzave pogine ili nesto privatno se desi :D sve se svodi na to sto je sarajevo-x puno radnika koji nisu vidjeli svjeta to jest stereotipicni seljacine koji mrze strance, i jedva su nekidan skontali da netreba biti antisemit :D
Zasto ste zabranikli komentarisanje presude Suda BiH gdje je onaj shrbo zaklao vojnika.....Haloooooo u pitanju je pravosnazna presuda nije faza istrage neprofesionalci.....pa i Evropskom konvencijom predviđeno je sloboda misli , savjesti, vjere, IZRAŽAVANJA..... a vi se našli ko pametni pa da zabranite...niste sposobni rečenicu napisati da u njoj nema greške a znate ograničiti osnovna ljudska prava.......jel ovaj SA-X neki chhetnnickii portal ili samo ovdje zarađujete platu koju vam Dhodik nemože obezbjediti....fhukaro od novinara
pogledaj kako je u gibralti, liberalno drustvo koje ima premal potencijal, i pogledaj sta su uradili da to poprave :) pa cemo vidjeti ko je papa :D
u pravom liberalnom drustvu u slucaju ekonomskog kolapsa porez se haman skroz ponisti sve dok ne dodje poplava investicije i fabrika, a ponegdje porez ostane nevidljiv vjecno :)
pa sto se onda ne oslobode i puste investicije da lahko opstanu medju njima? sto ne puste kompeticiju pa da narod proizvodi konkurentne stvari koje ustvari neko moze izkoristiti? ne mozes kriviti drugoga, svak ima sposobnost da pametne odluke donese sam za sebe :)
možda najviše uzalud potrošenih para ode u tzv građanska udruženja koja upravo organiziraju slične lične promidžbe
Pa sam CCI je leglo korupcije. Brane interese stranih finansijera na stetu drzave. Kad je bio skandal za vize, branili su EU i podrzali diskriminaciju. Ako bi se stvarno zelilo stati u kraj korupciji, prvo bi morali istjerat strance, ukinut neoliberalni model kapitalizma, tj. udarit velike poreze bogatim a male sirotinji.