Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po facama bih rekao da su ovo Turci a ne Bosanci.
isto ti dodje
@ThisIsSpartaaaaaaa Prebrojah 42 ukupno. Da li ima ijedan Bošnjak osim ovih iz Asocijacije mladih Stranke demokratske akcije?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gdje je policija da rastjera ovu bagru?? Jesu li najavili ovo okupljanje? Imaju li dozvolu za okupljanje na javnom mjestu?? Treba ovdje uletiti s maricama i namlatiti ovu stoku!!!
policiju drži ..zna se ko
@ThisIsSpartaaaaaaa A znate li gdje se išta drugo nalazi u Sarajvo osim sebilja? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
JA STVARNO NEZNAM ZA KOGA DA NAVIJAM,IMAM DOVOLJNO PROBLEMA U SVOJOJ B I H.VIŠE SE NEMOŽE ŽIVJETI SA OVOM PLATOM,PENZIJOM.DRŽAVNE FIRME KOJE SU U GUBICIMA IMAJU VEĆE PLATE NEGO DRŽAVNE FIRME KOJE POSLUJU POZITIVNO,BEZ GUBITAKA,VLAST ISTA SAMO PRED IZBORE PROMJENE GAĆE,,IMAJU PO 6000 KM + BENEFICIJE .FEDERALNA POLICIJA KOJA IH BRANI U SLUĆAJU SRANJA IMA 2000 KM .JA ĆEKAM DO KRAJA 9 MJESECA,UGLAVNOM SAM UPOZORIO ONE KOJI MISLE DA IM NEMOŽE NIKO NIŠTA.
Sada i pitanje: Jeli skup prijavljen, jeli imalo svoje obezbjeđenje? Da se ovo desilo u Istanbulu, policija bi postupila po naređenju zakonu. Strani državljani bi u bajbok i presuđeni na veoma visoke novčane kazne i odmah protjerani van Turske!
Interesantno koliko se muslimani raduju Erdoganu i Turskoj. A Turci ih okupirali. Pa sada da im dodju turski tenkovi oni bi bacali cvijeće, a kao pozivaju se na Bosnu i bošnjastvo. Vole Turke a Turci ubili bosanskoga kralja i oslijepili kraljicu, a muslimani Bosne glumataju velike Bosance. Kako neko može zaboraviti histroju svoje zemlje i dičiti se okupatorima?
t... na liječenje i u izolaciju. Ko voli fašistu neka kupi prnje i pravac kod njega!
De ti to druže dokaži narodu. Nisu budale da vole svoje kad ima tuđe, opuhali što se ima opuhat, pobili i pokrali, ali ne, oni su muslimani, pa tako moramo i mi odmasa njima. Moramo al na *urac, nabijem ja njih sve na onu stvar, poserem im se na sred crvene zastave.
I KAO STO REKOH: "SLIJEDEĆA NA METI ZAPADA JESTE TURSKA"!
Pokazati podrsku nasoj dragoj zbratimljenoj drzavi Turskoj, a sto se tice drzavnog udara to je odprilike bilo kao s praćkom na bunker živio Erdoan ....
Erdogan je sad jaci nego ikad prije !
nek vam je, na vratu smo vas imali 500 godina, a pored svega ostavili ste nam srbe u bosni i raselili naš narod, sve se vraća sve se plaća
ovo su sve turci iz butmira
Gledaj al-kaide u Sarajevu sto podrzavaju svog islamistu erdogana i to javno, kako ce ovde rat biti, bice krvi do koljena izgleda!!!!!
Prvi su iz na spisku oni iz Niške PD brigade. Oni, da!
U Sarajevo kad dodjes vise turskih zastava nego nasih,po ulicamo se uzvikuje Allahu Ekber zao mi turista misle da su dosli u Palestinu,Irak.
Erdogan radi sa Islamskom drzavom podrzava isis i al nusru, cak ga i turski narod zeli skinuti sa vlasti a nasi muslimani ga podrzavaju, znaci!!!! DA podrzavaju i teroriste sirom svijeta i Evo javnog dokaza netreba se sad prati gotovo je znaci sad je 100% jasno da su vecina ovde muslimana u BiH islamisti kao sto je bio i Izetbegović stari i sad mladji, sve je jasno ko dan, zna se sta je raditi hrvatima i srbima nista vise necu govoriti
aaaaaj jesi glup ahahahahhahahahhahah
eto ti sve znas , sta si ti? Levatino plitkog uma. Sto nemogu ovih sveznalica i politickih strucnajaka. Kao da si ti sef CIA pa sve znas.fuj kakve spodobe i maloumnici hodaju ovim svijetom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onda se bošnje čudom ne mogu nacuditi zasto hrvati i srbi ne žele unitarnu Bosnu. Isto nekad davno srbi i SFRJ.
evo nekih odgovora ... i to na pitanja 1. zašto vojni udar 2. zašto je islamistička bagra na strani erdogana 3. zašto bih do daljnjeg neće biti država http://www.index.hr/vijesti/clanak/cuvari-sekularne-drzave-evo-zasto-turska-vojska-izvodi-vojni-udar/906644.aspx
islamisticka bagra ti je na strani zenskog dijela porodice.strasno su nam prirasle kurcu, ovaj srcu
@trener-profesionalac odgovor na treće pitanje u mom komentaru ... hvala na pomoći :-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
e jes masa izasla ,isti broj koji je nas podrzavao u Turskoj za vrijeme rata kod nas ,Erdogan jeste diktator jednom pokusan udar i opet ce nece se na ovom zavrsiti za ovakvo stanje u turskoj on je kriv ,on je nikakav lider sta mislite ko su vojnici i oficiri pa i oni su turci koji malo bolje znaju sta se desava sa turskom od obicnog naroda koji zna samo da lelece,samo vojna vlada za sada moze spasiti tursku nikako erdogan krivo mislite moji bosanci zapamtite sta sam vam rekao covjek koji nije dobar svome narodu nemoze biti dobar ni tebi ☝
vidili smo narod na ulicama Turske.Jesi li ti gledao ili pricas iz glave
bakir izveo svoju omlatinu... a u medjuvremenu se nevidjena pljacka vlastitog naroda nastavlja... bravo omlatino, iznimno ste glupi