Radićeva – Obala Maka Dizdara
0
Sarajevo dobija moderni most vrijedan 2 miliona KM
Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je most koji kvari okolis i stoljetnu arhitekturu i uopste se kao takav ne uklapa u ambijent ako svi arhitekti rade i razmisljaju ovako nek zapale svoje diplome i magistrate jer da tako ruglo dozvoljavaju da se izgradi u okruzenju staroga stoljetnog austrougarskog stilskog dijela grada -to je najveca sramota takav most izgraditi to mogu samo nase neuke fukare koje to finansiraju i odobravaju.....
Rodjene Sarajlije nikad nisu govorile \"priopceno\", \"opcina\", \"konzorcij\"... Sta je to \"press-sluzba\"?
hocemo ovo dobiti i onaj \"Voz smrti\"?? pa super! imamo most i luna park, ne znam sta se bunite..
sta je ovo? valjda kad slomimo nogu na onom divnom plocniku, onda da nas mogu brze prenijeti do hitne sta li..
Bvilo je i vrijeme da se uradi tu mosta. imam osjećaj kao da će izbori vrlo brzo. garant griješim!!!
2 Miliona za pjesacki most. To je trebalo graditi od DRVETA i samo od drveta, vodeci racuna svakako o VIZUELIZACIJI. Takvu budalastinu moze samo IPSA napraviti koja je vec iza sebe ostavila niz zlocinackih objekata po gradu. Oni vole da projektuju sa staklom, inoxom, celikom i ko jos zna kakvim materijalima pogodnim za kratkotrajnu upotrebu. Ne razumijem komentatore koji optuzuju studente. Studenti su dali idejno rjesenje a IPSA i njeni vajni arhitekti predvodjeni Tanjom Rosh su projektovali ovuu budalastinu. TO SVE TREBA ZAUSTAVITI!
ekk sad ga pravite, davno se tu u 6 ujutro i preko miljacke prelazilo da se dodje do markija :D
DJABA! SELENDRA OSTAJE SELENDRA,NECE VAM TU NOVI MOST NISTA POMOCI!STRUKTURU STANOVNISTVA NE MOZETE PROMIJENITI ! A U \"GUZNOM CRIJEVU\" ZIVE MAHALASI-PRIMITIVCI i SELJACINE! NIKAKVE KORISTI OD GRADJEVINA KAD SU STANOVNICI S*M*R*A*D*O*V*I !!!
Svega mi u ovoj zemlji se samo dobija... a nista da se zaradi, investira... Moderna SOCIJALNA (pomoc) zemlja
Wau, šta na ovo reći.. Samo prave mostove i Mercator-e, svaka mahala ima svoj Mercator...Napravite ljudima fabrike pa da rade, a ne još jedan mostić... Šta li je sljedeće u planu, možda kakva fontanica pred izbore u nekoj od sarajevskih opština...
Oduvjek nam je trebao most ovdje. Svaka cast za projekat odlicno izgleda.
PRANJE PARA BUDžETSKOG
E bas nam je ovakav most i bio potreban, toliko ljudi je gladno, bolesno, bez posla......
hebo vas most u pakshu, napravite stadion da reprezentacija ima dje igrat da se ne brukamo svake kvalifikacije kada nas citav svijet gleda. Cuj most za 2 miliona ???!!! Koji maloumnici zive u ovoj drzavi, pa to vise nije normalno!
dajte mu ime po nekom okupatoru, u tradiciji vam je.