Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pocelo uvlacenje, posto kilary nije prosla...
moram pitat nanu dođe li nam ovaj plavi sta da me u administraciju zaposli hehe
@zamalopenzija nije se predo okupatoru 92-95, djikani
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Umjesto što čestitamo drugima na njihovoj hrabrosti ,ne bi bilo loše kada bi jednog dana i mi pokazali dostojanstvo te glasali protiv etablišmenta i onih koji nas tlače tolike godine.
Ja mislim da je važan momenat njegove pobjede zato što je i Amerima dosadilo da dvije tri porodice vladaju dugi niz godina. Ljudi hoce malo promjene pa nek je i nagore.
Trump je odlicna promjena !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Postace jedan od najbolji predsjednika u istoriji, s sad da mu se uvucem u guzicu kako ovi sto mrze Amere a i Bosnu vole reci pa cu to napisati na engleskom. He will become one of the best president in the history of USA.God bless USA
nametanje americkog uticaja
Iznad Tešnja zora sviće ♪ ♫
Nema tu emocija...lova care!!
Pa moraš krmka niz dlaku, šta ćeš.
a sto niste tako baketu cestitali :D:D:D
Šta bi s onim potpisima podrške za Hilari... Sad se moraju kriti one majice što su se dijelile sa njenim likom, jer se valja Trampu uvlačiti u bulju...
otkud klix zna da je većina BH građana podržavala Hilari, po anketi sa svog portala? niđe veze...
Džaba sve kad mrzi muslimane , žene mu porijeklom Srpkinja. Dr S
BAkir mu već iz TEHERANA UPUTIO ČESTITKU !! :))
trump gazda, cak i kakir na svom scc-u objavio podrsku
Dodik na aparatima - nema ovako veliki displej, a ovi njegovi se nisu sjetili !
Oglasili se lizači znamo čega.
Krece flautanje . Ajmo , svi Vaznojebitibosnjaci da povade proteze .
Zasto li vas zovu ''suncokreti'' ? https://static.klix.ba/media/images/vijesti/161021100.1_xl.jpg
a vi ste hrastovi al u kurcu
@unmibh U situaciji kada je pobjeda one aspide bila gotovo izvjesna ,po nekim anketama 93% Srba bi glasalo za Trampa (najvise na planeti ). I niko se nije ni trudio da takvu jednu anketu prikrije ( boli nas quraz) . Nasa specijalka je pisanje uz vjetar , pa sta kosta . Ipak , draze mi je imati upisane hlace , nego biti suncokret .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)