Detalji i dalje nepoznati
477
Sarajevo će imati javni doček Nove godine
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu tvoje neka se raja razveseli kao u drugim gradovima svijeta. nije ni sarajevo crna rupa, ili bi takvi,zaostali, kao ti to zeljeli
vidite za javno slavljenje zna se odvojit po 100 200hiljada maraka kad treba sirotinji da se pomogne e onda se ne mjesaju vec cute!!!!!!!
bljak N.G. i stupid new year Stoko zalupana,idite u Iran i opasajte se explozivom.Zatim lagano povusite osigurač.Slijedi detonacija,majmuni.
Nek\' je ispred BBI-a pa makar.. -.-, stvarno Sarajevo nemam ni jedne druge lokacije osim te!
iiiii...bice puno izbodenih i ranjenih kako oruzjem tako i piraterijom !
Pa dodjite kod mene hebo vas docek napravit cemo docek na ulici. Nabavit cu vatromet i spalit ga i dovest neku budalu da pjeva i to je to.
Bože dragi, na šta se pare troše ? Pa šta je ovom narodu ? A onda će biti KUKU LELE !
imam,mogu li 4 kifle u somun?
Da je gradonacelnica g.Borovac, komunjare bi upotrebile sve moguce nevladine organizacije i citirale neku protuhu kako se nema obzira prema sirotinji, kako ce biti mrtvih glava itd. itd.Ali posto je komunjara na vlasti onda nije problem dati 100.000 KM narodnih para nekom jaranskom bendu uz \"malu\" proviziju. Cim organizujemo najludju noc Sarajevo vise nece biti grad \"opasnog zivljenja\"?Sramota, zalost i bolest!
Da je sarajlija i patriota kao sto se deklarisu dino merlin i hari varesanovic bi pro bono pjevali gradzanima za novu godinu al kockar i hadzija vole kes samo a ne nas i sarajevo
FUJJJ J E B E M TI OVAKAV GRAD, GDJE TI JE BENJAMIN ISOVIĆ SAVJETNIK GRADONAČELNIKU! NEPISMENI, KLOŠARI, FIRGOŠI ZA SAVJETNIKE! GADI MI SE GDJE JA ŽIVIM!
saće benjo isović utalit svoje havere pušenje i štuke njima cvanca benji procenat i svi dobri eeee jada od grada
Benjamin Isović, savjetnik gradonačelnika Sarajeva jadna nam je majka
Opet Safetov mali uzima puni tal.
Može Tifa opet.
U Mostaru se ne mogu hrvati i bosnjaci dogovorit ko ce ucestvovat i u kojem broju pa ce da sviraju Rokeri s Moravu
Benja ubleharu iz BP gdje su investotori u FKS kako si najavio prije 2 godine????? MRŠ STOKO JEDNA