Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem koliko smo jadni i glupi da se ovako lahko hvatamo na ovakve navlakuse, a sa druge strane vidi se da imamo para tako da se samo bezveze zalimo da nam je zivot los.
tako je u citavom svijetu jbg, svi su onda glupi..
Kazu neki kad bi svi guzili a ti Ne, sustima je da ti ne Zigu kontas😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aj da su neka snizenja...
Ovo samo pokazuje da smo postali prava meta za zapadnjačke kapitaliste. Potpuno smo prihvatili potrošačke norme i Sarajevo po ovome sada podsjeća na bilo koji veći grad u zapadnoj Europi.
Samo jos neko nek se požali na Fadila i Vladu Fadile upravu si sve, jos vise zavri pipu. Ima se, moze se.
Uglavnom, Novalic je odusevljen, slijedi black PDV. Ovo raja iz Sa i drugih vecih sjedista administratvnih organizacija, kantona, gradova, uglavnom budzetskih korisnika (prev.uhljeba) zbog kojih svake godine raste PDV, jer drugacije ne bi dobili novi kredit....I tako do dna
Auu što su seljaci navalili na jeftine žvake
Dok surfam na internetu. Muka mi je od ovih gadnih reklama i tih slika na reklamama kao što su uvećane slike bradavica, cjeđenje akni, parazitski crvi, rupe po tijelu, "kako povećati ćunu". Izgubio sam apetit gledajući na te scam bullshit reklame.
Stavili crni petak na kraju mjeseca kad nemam ni lastis za gace😂😂
Većina konzumenata su budžetari kojima je jedini problem hoće li za Black Friday ostati njihov broj košulje u radnji,jer oni nemaju problema sa plaćanjem režija,hranom školovanjem djece a da ne govorim o ne daj Bože liječenju djece a i što bi jer "tuđa ruka svrab ne češe".Oni svakako troše pare koje se preko MMF-a i Svjetske banke daju za njihove plate.
Kaže meni moja žena jutros: Danas je crni petak i dan za metak al od crnca......
Dabogda litar benzina bio 20 KM !!!!!!!!
U pravu je Novalic
Ja Crnog petka šta nam uradi da ne rade tramvaji od podne cccc
Gledam komentare i nevjerujem. Jel u pitanju ljudska zloba, neimastina ili nesto trece? Neka svako zivi i radi ono sta hoce. Kakvi amerikanci, kakve kletve, kakvo domace ako nista ne valja... Ovo drustvo je dno-dna, samo nek kromsiji crkne krava...
Ima li neka bjelosvjetska glupost da nas obidje??
Uplatite svi po marku za ovu djevojcicu iz zenice lamiju sto je bolesna,da dijete sutra moze otici odmah na operaciju!!!!
Na broj 090 291 030 donirate 2 KM za Lamiju !
bas je crni petak, samo nova zaduzenja
ja kupio smart tv za 3 joje jeftinije a vi svirajte K urcu...Isti ste ko moja treba na menzi,sve vam smeta.
@Amoniman haj sho sam ga kupio nego i pornic na njemu pustio pa se sve diram sa 3 joje......treba ovako malo cesce. hejteri jedni,prave ste mahaluse
@Amoniman nisi ti prijatelju uštedio 3 stoje nego si potrošio milju al eto...