Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li opet ono: "Znam ja voziti, ne vaze pravila za mene"?
Majmun nije stresiran dok jurca, tako je mogao ubiti nekoga, treba ga u zatvor a ne doktoru, mrš u p materinu
Majmun nije stresiran dok jurca, tako je mogao ubiti nekoga, treba ga u zatvor a ne doktoru, mrš u p materinu
A nije stresno kad gasaju i preticu po punoj na cesri smrti. Sve neke zurbe
Danas malo ko,poštuje saobraćajne znakove,ograničenje brzine,to vozi,kako mu je čejf,e nemere jarane moj,nisi sam na cesti,na cesti ima nečija porodica,djeca,majka itd,i zbog ovakvih ginu nedužni ljudi
To se kaze ne zna voziti, neko je jednom lupio da su balkanci dobri vozaci, ali ja vece nebuloze nisam cuo. Kod nas ljudi ne da su losi vozaci nego generalno osnovne logike nemaju, to ne zna uzeti luk kad skrece, to naglo mijenja traku iako nema nikakvog razloga za to, to se po poledici pribije uz auto ispred. Znaci to su osnovne stvari za covjeka koji ima mozga. Kod nas se misli ako znas ubaciti u 1,2,3 i eventualno 4tu i pritisnuti gas, da si neki vozac.
Ziv i zdrav bio, zamijenit ce se auto, zdravlje je na prvom mjesto. Sve je to zivot, nadam se da ces prevazici psihicki ovu situaciju koja nikome nije laka.
Ko ga je. e, što jurca, ovakvi majmuni ubijaju nedužne na cestama
Zašto bi ovo trebala biti vijest i zašto nas bombardujete anksioznim i negativnim vjestima? Ovakvih udesa u doku dana na desetine, koga briga za svaku saobracajnu nesreću i ko se nasikirao?
aferim