Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav GRAS i red vožnje! U istu recenicu to troje ne ide GRAS i red i vožnje! Stoka ne zna ni za red, a kamoli još red vožnje!
KAŽE MI NEKI DAN GLAVNI DIREKTOR JAVNOG PRIJEVOZA U PARIZU. \"I TAKO STARI MOJ,NASTUPIŠE RASPUST I GODIŠNJI ODMORI.UKIDAMO TRI LINIJE METROA , PAR LINIJA AUTOBUSA.NEKE SMO METRO LINIJE SMANJILI NA POLA A I KOMPOZICIJAMA SMO OTKAČILI PO PAR VAGONA. MORAJU UPOSLENICI NAŠEG PRIJEVOZA NA SELO NA MOBU I AGRO RADOVE.NEKI ĆE U REVIZORE OD 6 UJUTRO DO 9 PRIJEPODNE.ZNAŠ MORAMO LJUDE PRIČUVATI OD TOPLOTNOG UDARA.\" OVO NIJE ISTINA OSIM U SARAJEVU. DIREKTORE MOJ ..........GRAS-a
Danas sam se uvjerio da je kod njih još zimski period.Naime u tramvaju je bilo uključeno grijanje.
ETO NEK SU UKINULI GRADSKU TRAMVAJSKU LINIJU 2....PA OVO SE NIJE DESILO OD KAKO JE GAVRAN POCRNIO...E UKINUCEMO I MI VAS JEDNOM!!!
Ljetni rezim voznje ukljucuje temperature unutar vozila 40 stepeni celzijusa , sa garancijom GRAS-a na odstupanja +-10 stepeni. Takodjer ce biti primjenjeni veci koeficijenti kasnjenja i nedolazaka vozila te u skladu s tim molimo gradjane da se ne bune i budu sretni jer je u ratu bilo gore puno, ne znamo sta se stalno zalite.