Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ćumur is number one
Uduplati cijenu registracije starih vozila i rijesen problem.eto vam jedne mjere.
Kome pare od registracije ? Zabrana registracije vozila bez euro standarda 3 i ćao.
dajte nam plaće iz evropske unije pa ćemo kupiti vozila malađa od 5 godina
Ja više ne vjerujem u mogućnost realizacije ovakvih projekata kao što je zabrana kretanja vozila po užem gradskom jezgru. Toliko je bilo pokušaja do danas da se nešto popravi ali kod nas ništa nije moguće izvesti do kraja. Posmatrao sam npr. okolinu MUP KS kod FIS-a. Tamo gdje je iscrtano za invalidne osobe parkirano je službeno policijsko vozilo, mjesto obilježeno za motocikle zauzima terenac, u Radićevoj je SUD uzeo kompletno sva parkirna mjesta,a kontejneri su na mjestima za invalide.
Kad povecate standard zivota, svi cemo vozati auta sa euro 6 motorom, i rjesen problem. Nismo mi tip ljudi koji voli klasiku kao sto je golf 1 ili 2...
navika je da odemo do granapa sa autom, cisto da ugrijemo motor na ovom minusu... razmisljanje prosjecnog bosnje