Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da se na vrijeme reagiralo i da se nije dopustilo da ovo djelo nastavi propadati. Hvala opcini na brizi.
Iz Opcine Centar se reagovalo na vrijeme, sto je za svaku pohvalu. A nadam se da cemo i mi vise voditi racuna i ne unistavati ovako lijepe simbole naseg grada.
Najljepši most na rijeci Miljacki.Drago mi je što se ulaže u njegovu rekonstrukciju jer zbog svih svojih pozitivnih karakteristika ovaj most zaslužuje da se redovno održava i za njega se brine.Opcina je prepoznala tu potrebu i hvala im.
Jedan od ljepse projektovanih mostova koji krase Sarajevo, pored jedne od najljepsih građevina. Zalosno bi bilo da huligani tako nesto nastave unistavati. Lijepo je sto su ostecenja sanirana, nadajmo se samo da ce tako i ostati i u biduvnosti mpzda postavizi i nadzornu kameru
Fino Bogami! Simpa je taj most i steta je da propadne
Preko ovog mosta gotovo svakodevno da predem i stalno mislim da je bas zanimljiv.Konstrukcija je odlicna.Trebate ga cuvati,trebamo svi da pazimo ono sto imamo.To je nas grad,ja takvog ga znam
Iskreno kada pogledam ovu omladinu koliko sve unistavaju sto im se nade pod rukom,i ne cudi me sto tude stete i ljudski faktor konstantno pokusavamo ispraviti i sanirati.Moramo od sebe poceti da djelujemo,da se mijenjamo i da cuvamo ono sto imamo.
Uvijek se je govorilo kako je bolje sprijeciti nego lijeciti.Na vrijeme treba misliti na sva napuknuca,ostecenja i sve sto se moze pojaviti i nece biti problema
Ovaj most je ruku djelo studenata i treba se cuvati ta zamisao i nakana mladosti,a sve u korist svih nas
Drago mi je da nam se ovaj most rekonstruira jer vremenom dode do zamora materijala bez da iko prede preko njega on bi imao ostecenja.Jednostavno vrijeme na sve utice.Treba ga redovno odrzavati i sanirati i nemamo brige.
Nista ovo nije mnogo sredstava i veliko izdvajanje kada bi se sve na vrijeme radilo i kada bi se unaprijed neke stvari popravljale i ne dopustilo da veca steta nastane.Nadam se da ce se i u narednom periodu iznaci sredstva i redovno biti odrzavan most
Koliko se sjecam,a mislim da se dobro sjecam,ovaj most je finansirao grad,pa ga je samim tim bio duzan i da odrzava.Ali eto,nije im bilo u interesu.Zato iza nas stoji Opcina Centar sa svim svojim kapacitetima i mogucnostima.Na tome od srca hvala
Opcina Centar iznade rjesenje za apsolutno sve,a to zahvaljujuci rukovodstvu i jakoj zelji da nama gradanima sve bude kako bi i trebalo biti.
Drago mi je da su preduzete potrebne mjere sanacije i otklonjenja ostecenja,obzirom da je rijec o gradjevini po kojoj smo u svijetu poznati.Svaka cast opcini na brzom djelovanju.
Zaista divno da imamo jednu ovakvu znamenitost orginalnog i modernog dizajna po kojoj je grad poznat i za pohvalu je da se posvecuje paznja ocuvanju mosta.
Most koji je obogatio urbani ambijent,zao mi je sto pojedinci ne znaju cijeniti prave vrijednosti i sto unistavaju simbole grada,ali odlicno da je uspjesno saniran.
Intervencija koju treba pohvaliti,ovaj most je simbol grada i drago mi je da se vodi racuna o njegovom izgledu.