Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadivljujuca brzina radova na ovakvo megalomanskom projektu ostavlja posmatraca bez daha. Zamjena podloge i ploca, postavljanje par novih klupa i prekopavanje malo zemlje okolo...ne moze to svako za godinu dana uraditi.
A iduće godine ponovo,slab kvalitet ploča i sl.
Valjda ploce prezive zimu...
To bi bio cini mi se prvi put da se tako nesto desi kod nas u gradu
Vala ste ga "PREUREDILI" svaka vam čast! :D
Ukloniti bistu četničkog zločinca Branka Ćopića iz centra Sarajeva!
ovo bi kinezi zavrsili za jedno poslijepodne
👏
E da li će na ""otvorenju "" ovog realizovanog projekta biti načelnik sa nekim predsjednikom a neće jer ovo nije ispred predsjedništva samo će biti veliki načelnik
Lijepo izgleda
SDA je zaustavila gradnju podzemne garaže koja je definitvno neophodna kao i velikog trga u sredini, koji bi se zaista i mogao koristiti u razne svrhe. ovo je sad malo a nikad nije ni ličilo na trg. mnogi i ne znaju šta znači trg u evropskom smislu te riječi.
ma nee šta će nam trg i zelenilo, bolje još jedna Hadžibajrićeva betonska instalacija sa dva grma koju naziva parkom
Mandic I Dinokio na malina aparatima
Mene stid. Jestel ikad igdje izasli iz svoje kasabe pa da vidite kako ljudi po svijetu uredjuju svoje trgove?! Ovo je dno dna. Vrh neukusa. Olicenje jada.
Nisam očekivao da cu doživjeti ovaj trenutak u historiji
Niko sretniji od čorbara Hadžibajrića...gledaj PLOČA što je popločavao
i bio je vakat i bila je sramota. Nećemo kritikovati idejno rješenje
Dedo mi prije 40 godina bolji ispred kuce napravio ... eno ga jos stoji , sta je ovdje sanacija i uredjenje majke tiiiiii
Rekao sam ja da ce to Napoleon zavrsiti. Vaki je naki je ali radi dosta dobra. Nek prica ko sta hoce. Bilo bi i bolje al mu se nije dalo.