Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veoma lijepo
Hvala nasim franjevcima, oni su istinsko blago bosne i hercegovine, cuvari starih knjiga zapisa svega onog sto je bila Bosna! Sretan Uskrs!
jeste ljepo srocili samo ste zaboravili naglasuit sa je taj suzivot izmedju muslimana i hrvata u jednom trenutku 93 bio prekinut tako sto su mudzahedini iz zenice i travnika u uniformama slavne A BIH protjerali I pobili hrvatsko pucanstvo tad je odjednom muslimanima pocela smetat crkva... to nesto iz novije povjesti da se zna tek tako .
Trebalo bi i dodat da je takav isti suživot bio u Vizetu, selo AHMIĆI gdje su pripadnici HV i HVO-a srušili džamiju, ubili 116 nedužnih ljudi..
@hemeroid trebalo bi dodati da ste obojica toliki idioti da ne to nepojmljivo. Ti prihvati čestitku za svoj praznik i ne napominju se na zločine bar na današnji dan, a ti Bajo moj cestitaj čovjeku praznik. Lijep pozdrav i živjeli
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zar ovo nisu spalili i srušili 1993,mudžahedini Alije Izetbegovića?Dobro se sjećam S.Šagolja i njegovog naprdivanja,po njemu,sve je sravnjeno sa zemljom...A nije,stajao je samostan i stajat će još,a Smiljko je u crnoj zemlji,da ne zaudara svojim Šagoljanjem....
@BegAga Nešto ti nije jasno ?