Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=zbXRjurNJ5M Ne okreći se, sine ... vidjet ces 20 godina unisavanja, pljacki, otimanja, mita, korupcije, nepotizma, od strane ovih bandita. Ne okreci se, sine. Ne vrijedi. Kao nekada! he he he he he kapa dole autoru ....
@Patriota Eto nek tebi to smeta. Da nisu rekli ti bi reako: E nek nisu komunjare rekle oni to nesto mute sa SBB. SDP dobija izbore, Komsic ce da unisti konkurenciju za predsjednistvo !
SDP ce da formira vlast i bude najjaca stranka to je vec svima jasno. Trenutnoj vlasti je vrijeme isteklo imali su godine i godine da nesto urade i nistu to ucinile. vrijeme je za Socijaldemokratiju! Crveno je iN :)
ce neko od Bosanskih drzavljana morati u Gvantanamo ako dodje Staljin- dr Zagondzija, to mu je najveci uspjeh iz zadnjeg mandata u vlasti. Jos sam zaboravio, ali nadam se da narod nije, da je rahmetli GENERALU ALAGICU stavio bukagije i na noge i na ruke i dopremio ga do Sarajeva i dalje za Hag. Ocito nije znao da bi rahmetli GENERAL ALAGIC za Bosnu, sam pjesice otisao do Haga. NAROD ZNA, ALI NAROD I PAMTI !
znaju da nemaju šanse pa ih ništa ne košta da isture imena
Mirza Kusljugic- premijer FBiH, kako dobro zvuci, samo da NAROD ZNA, onoliko koliko ne zna...
U svim normalnim zemljama, prvi covjek stranke bi trebao biti i mandatar vlade. Pogledajte Hrvatsku! Eh sada zamislite, ako gledamo po predjsednicima, kakvi bi nam premijeri bili!!! Respect to Z. Lagumdziji i SDP-u!
@patrita,eto trebalo bi sda kadar ponovo postaviti,dr.šatrović je za četiri god mandata izgovorio jednu rečenicu koja će ući u anale demokracije\"zatvorite vrata,propuh je\",što i nije tako loše,jer on kao dr. brine o zdravlju vrlih nam parlametaraca
e nek su komunjare rekle koga će oni ......... beeeeee beeeeeee