Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salkiću, krenula izborna godina pa i vi u akciju po RS-u, godinama primate platu po par hiljada maraka iz RS-a i fol borite se za Bošnjake povratnike a ni povratnik niste živite u Tuzli sram da vas bude, učinite bolan za Bošnjake u RS-u nešto a nemojte na muci povratnika živjeti. Pripadnik ste časne stranke ali mislim da ste najomraženiji predstavnik te stranke........sram vas bilo....
Skupi noge Salkiću
Salkiću, čini mi se da ti znaš ko je pucao i odakle, traži da i ti prisustvuješ u istrazi. Ma ne seri više, ćabe ti.
Slika 4 je prava
NEKA SI TI NJIMA CESTITAO, I JA ZELIM MIR I SUZIVOT ZA RAZLIKU OD TEBE VIDIM DA IH IMA MNOGO KOJI NE ZELE NI MIR NI SUZIVOT.