Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice jezika bilo bi najbolje da nam sluzbeni jezik bude engleski i da se obavezno uci od obdanista, a bosanskim, srpskim ili hrvatskim pricamo u kucama, na svadbama, studiramo na univerzitetima i tako.....i vuk sit i sve ovce na broju.
SLAŽEM SE ALI OTKLONUTI DISKRIMINACIJU VLASTI PREMA SVOM NARODU. KADA SE TO DOGODI, I AKO SE IKADA KOD NAS DOGODI SVE ĆE BITI LAKŠE RIJEŠITI.
NAJPRIJE, RASČISTITI NAUČNE PRIKAZE I DOKAZE OKO JEZIKA, BOSANSKOG. POŠTO NI SRBI,A NI HRVATI NEĆE PRISTATI NA BOSANSKI JEZIK, ZATRAŽITI MEĐUNARODNU ARBITRAŽU I NAPOKON RIJEŠITI PITANJE BOSANSKOG JEZIKA. ALI TO NE ODGOVARA NI sALKIĆU NI BANDO OKO NJEGA! dOSTA JE STVARANJA KRIZE KAKO SE NE BI OTVORILA PITANJA, DONACIJA I SVEGA OSTALOG POSLIJE AGRESIJE!
Kako ono kažu"Požuri pope,krsti,okasnit ću na namaz".Toliko o siledžijama.
najljepsi u bosnjaka :)))
prokletnice iz bosanske avlije, vidim da si pravo nacitan... nego ti meni objasni kako to da amerikanci ne govore americki....
zato sto su ih zayebali englezi....kada su se ujedinjavale nezavise americke drzave.....sem kanade.....onda je najvise ljudi govorilo francuski pa njemacki a tek na trecem mjestu engleski...englezi su raznim mahinacijama i ustancima ali i prostom cinjenicm da su istrebili najvise domaceg stanovnistva odnosno indijanaca nametnuli svoj jezik...i tako je i do danas......posto vidim da neznas pa cu da ti pojasnim......kompletna zapadna obala od aljaske do mexika je bila naseljena rusima i pricao se samo ruski jezik.....ali je u jednom trenutku to ruskom caru postalo sve preskupo a i zemlja mu je bila toliko velika da je povukao ljude iz amerike a na njihovo mjesto pocinje osvajanje "divljeg zapada".....eto to ti je bila mala skola....a ako cemo pravo.....na svijetu treba da postoji samo jedan jezik....naravno srpski...jer on je i najstariji civilizaciski jezik od kog su i nastali ovi danasnji sto ih zovemo "indoevropski" jezici.....jel kontas? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)