Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti bi ih sutra napustio prvi da se opet zakuha!
priča uhljup koji obnaša dužnost u RS-u a živi u TUZLI,ovo samo glupi narod može da proguta
Pošto imam predaka na Romaniji, interesuje me dali Ramiz zna da ima sela koja se NISU iseljavala za vrijeme rata 92-95? Da su živjeli u svojim selima, radili na imanjima? Njih ne obilaze niti pomažu,ni Salkić ni Ramić?
Gdje ono živiš Salkiću ti? Kako da nazovemo onu ZGRADU do prinčeve džamije u TZ? Nije buržujska,nije tajkunska, nije kapitalistička? Najviše vas iz SDA i IZ? LOPOVSKA,MAFIJAŠKA ILI ZELENA OAZA? -Šta misliš POVRATNIČE ?
Dok god je ova prikaza tu gdje jeste tesko bosnjacima
Mars u zatvor POLA-POLA.
Hrabro pleme samo spremni napasti one koji nisu naoružani..
Reče potpredsjednik RS i pogleda na sat, poselami povratnike koje će opet posjetiti iduće godine i lahganini se odveze na konak u FBiH.
Ja ne znam zasto Srbi ne izaberu nekog svog Komsica za potpresjednika RS😂
To su nase dobre kosmije. Kada se sjetim kada su Srbi napustali moj grad. Nama bilo zao i pozdravljali se s njima. Nije nam bilo jasno zasto idu kada ih niko ne dira.
Bisna je zemlja Bošnjaka,muslimana,pravoslavaca,katolika i svi ostalih koji u njoj žive.Ovi tzv Srbi i Hrvati,imaju Srbiju i Hrvatsku pa nek tamo prosipaju svoj idiotizam.
Nista od naseg morala, bilo kojeg naroda ili osobe u ovoj drzavi nema dok ne krenemo jedni drugim ici na godišnjice, i sa tim pokazivati suosjecanje prema svakoj zrtvi koja je pala u ovoj drzavi.
kad vidim njegovu rundavu glavu odma dobijem proliv
Manji entite .manji entitet,manji entitet
Kakva republika valjda manji entitet pisite ispravno
Ne razumijem bosnjake da kupuju srpske proizvode nakon svega sto su u ratu dozivjeli,financirate nase dzelate,zalosno
Ovaj se zašteko za RS ko i Bakir za Federaciju, svak ko je rođen iza 2000.-te i ne pamti nikog sem ove glavurde