Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA SI IH PELJTO IZSAMARAO!! :-)
Kreteni ne znaju odustati :D Peljto trebao si šakama ne šamare udarat.
Ma jock, da si šakom udarao tužili bi te za genocid hahaha
Genocidaši mirno hodaju a za šamaranje se ide u zatvor, eto šta je donijela dejtonska ludžačka košulja... zato u slijedećem sukobu da Bošnjaci znaju šta radit sa četnicima i ustašama.
Jel ovo onaj bokser , Peljto ??
jest bokser Mensur Peljto, Goran Zubac, Fahrudin Radončić i Almir Džuvo direktor OSA mu namjestili optužnicu za ratni zločin, jer je doslovno opalio par šamara nekom zarobljenom Srbinu 1992. u okolini Brčkog. Opet glasajte za Fahrudina Radončića. Almir Džuvo je kreato one famozne priče o 3000 potencijalnih islamskih terorista u BiH koja mu je pomogla da prima platu direktor Obavještajno Sisgurnosne Ahencije a da se više posveti privatnom biznisu http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=17024&cat=boxer