Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mirrorce Pozdrav i svaka čast na trudu!
@mirrorce Pozdravite vašu kćerku, ona je očigledno pametna i nemoj slučajno da napusta fakultet i ja sam slično prolazio, prodje to!! Jer kad bi ona pametna napustila, onda bi nam došli ovi polupismeni iz Travnika, Kiseljaka i Logosa Mostar i mjesta zauzeli, mada ih već dosta ima!?
hvala puno............nece naravno napustiti.......dok ja disem nece
@nanomesh I tako samo čini uslugu vladajućim da ovdje živi što manje pametnih, a što više budala, koji će vjerno glasati za njih i kontrolirati javne kompanije! Istina, ko fol s vremena na vrijeme se ko malo vladajuće stranke i sekiraju što ode mladost, ali je sve to dio plana da ih što više napusti, jer samo pametan ide odavde, a njihovi poslušnici ostaju!!
@nanomesh Mozda mi jasno i bude što su u filmu "Kuduz", Beciru Kuduzu dali da završi osnovnu školu!! Ali mi nikako ne može biti jasno da današnji Beciri Kuduzi mogu steći fakultetsku diplomu sa zvanjem magistra nauka!!??? I jos, kao takvi idu za ministre, direktore, parlament, upravne odbore i šta da rade pošteni studenti s prosječnom ocjenom 9,da sjede u kući ili konobarisu, dok im ovi odlučuje da li zadovoljava konkors za posao!? "Pravično društvo "??!
@mirrorce Cilj je jasan, ako obnovi godinu,plaća obnovu godine +preneseni ispit! I tako ih 100-ak i više obnovi +redovni + kupovina knjiga od profesora + biblioteka, lijepo zarade, za malo ili nimalo truda i opreme! Zato odu u Travnik ili Mostar(Logos) i dok burek pojedeš tu je diploma!!
zao mi djeteta.........hoce da napusti i bog.........pravo maltretiranje
Zašto se Sajmovi obrazovanja i Stepovi ne organizuju u "BH trgovinama fakultetskih diploma" u Travniku, Kiseljaku, Brckom, Banjaluci, Mostaru(LOGOS i C=km/2),Centru za obrazovanje (Široki) Konjic,Međugorje, gdje se diplome dobivaju s uplatnicom na banci od 4000 KM godina ili globalno 12000KM za 3 godine dok drugi muku muče učeći godinama, ovi kupe diplomu i zaposle se kao SDA kadrovi, npr. ministar Salcin(LOGOS diploma) ! Kako može biti na osnovu ovoga pravično društvo???
to je istina.........moju kcerku vec drugi puto obaraju na godinu..........uslov za upis u 4 godinu je ispit gdje je pismeni polozila a na usmenom je evo vec pet puta obaraju......ako ne odobre rok u novembru jos jedna godina ode na cekanje zbog pola ispita.........nije mi jasno sta im je tu cilj.....
Imaju li iz Foče, Rogatice i Sandžaka svoje štandove? Oni su najobrazovaniji i najemancipovaniji žitelji Sarajeva. Da li je Zukorlić predstavio na štandu njegove diplome?