Klub Bošnjaka u Vijeću naroda RS
0
"Sada je na OHR-u da reaguje"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA po SARAJEVO NI SRBA NI HRVATA ... ili se dobro kriju :) oni su ko jagnetina KAD TAD I KOLJEMO
Mostar je uvijek bio u BiH i tako će vazda biti a taj prefiks West je ostatak bobanove politike koja je propala.Mostar je jedan grad i u njega će se vraćati još godinama svi njegovi građani tako da ta priča o nekakvom Mostaru kao striktno hrvatskom gradu je prošlost. Mostar mostarcima,Bosna Bosancima.:))) :)))) a to što kažeš da neznaš ko su Bošnjaci ja ću ti reći,To je većinski narod u BiH a takvih kao ti su manjina,kažu po zadnjim statistikama već su vas Romi premašili po brojnosti,to zahvali šušku,bobanu i ostalim koji su u Hagu,ima neki gen. Praljak,lik je prolupo i kod haških sudija samo smijeh izaziva,a ja sam sutra u Stocu na otvorenju Mesdžida.
DOBRO RAMO SAD TRAZIS ODGOVOR OD OHR-A STO JE SASVIM LOGICNO I LEGITIMNO! NE CEKAJTE VEC REAKCIJA ODMAH BEZ CEKANJA! KO DrUGo ipaK ste treBALI TUZIT U USTAVNOM SUDU ZAKON O REFERENDUMU, PA TRAJALO ILI NE TREBA TUZIT, BRANI SVOJU ZELJU I AVLIJU, GENOCIDASI SU PREFIDNI I LUKAVI, ONI VEC IMAJU PLAN PREKO SANU IDEOLOGA U GNIJEZDU KRVOLOCNIH SRPSKIH ZMIJA KAD CE DA TRAZE REFERENDUM O ODCJEPLJENJU! SLUSAJTE I SHVATITE STO VAM PISEM! A VISOKOM PREDSTAVNIKU TREBA TRAZIT DA UPOTEBI BONSKA OVLASTENJA I PONISTI TAJ ZAKON O REFERENDUMU!
svi smo mi Turci... tih 49% je u sklopu Bosne i Hercegovine i na toj teritoriji se grade i gradit ce se Dzamije i Haremi htio ti to ili ne...
ZA MOSTAR WEST.... MLAD SI TI DA ZNAS STA SU BOSNJACI. AL PITAJ MAMI TVOJOJ ONA IMA LIJEPE SECANJE OD BOSNJAKE.... MOZDA SI TI NAS
Klub Bosnjaka ?? mhm sta su bosnjaci ...? ja znam za mošnjake samo ...
A sta je to i ko je to OHR?
SVI SU IZNENADJENI KAD SE DONESE ODLUKA KOJU NISU OCEKIVALI, A NAS RAMO NAJVISE...E RAMO, RAMO DRZI MOJ!
Kamon evribadi: HEEEELJP BAAAZNIAAAAAA!!!
Sine, ne ide to tako, nije se ni citava juga pitala hoce li se bih odcjepiti, samo se u bih pravio referendum. A sto se tice OHR, pa oni su dali svoje vidjenje toga, koliko se sjecam nisu imali nekih primjedbi na sam zakon.
Pod hitno referendum na citavu teritoriju BiH ZA UKIDANJE GENOCIDNE NAKAZE U SRCU EVROPE!!!!!!!!!!!!
MAAAMAAAAAAAAAA !
...ali sigurno idemo do cilja.... :) Naravno, sad ce opet desetine imb e cilnih komentara kako je \"bosna tisucljetna\", kako ce biti cjelovita, kako je prezivjela sve pa ce i dod ika, zatim ce biti i pominjanja trak tora, \"neustrasivih bosanaca\" koji su spremni braniti bih itd. bla bla bla....pasce i dosta psovki tipa \"majku ti ćet ni ćku\", uvreda i prijetnji tipa \"sr be na vr be\", \"sto se ne odvojite\", \"haj ba raspisite ako smijete\".....i jos gomila gluposti od raznih idi ota, Pipa, Rema, Patriota.....i.....to je to. Od svega toga samo jedno je sigurno i tacno - na onih 49% nikad vise necete smjeti da pri smrd ite a kamoli da pravite dj ama hiriju, farbate trotoare u zeleno, arla ucete ili nazivate ulice po nekim tur cima ili ara pima. Pitanje je samo da li ce tih 49% biti fakticki nezavisno ili u sklopu neke kvazi drzave BiH. Pozdrav iz suncane RS
e nisi ti džaba zgenbo
ajde ti Edine sreco babina trkni malo do sarajeva pa se malo pobuni protiv stanja u kojem zive ono malo preostalih srba i hrvata i ja cu odmah priznati da se ti zaista boris za pravdu za sve i za ista prava za sve narode.