Nije prijavio učešće u ratu
0
SAD: Željko Zekić iz BiH osuđen zbog laganja
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEPORTACIJA i to ODMAH!Uostalom,puna SU AMERIKA ,BRITANIJA I HOLANDIJA srpskih r.a.t.n.i.h zl.o.c.i.naca!Medjutim,mozda su oni BAS KAO TAKVI podobni tamosnjim vlastima jer su u.b.i.j.ali\"SAMO\"Muslimane po Bosni i Kosovu?!Da Bog da ti isti Srbi pokazali pravo lice!Norveska je vec \"debelo platila\"prijateljstvo sa Srbijom i Srbima,Svedska ga dva puta platila,vakat i na druge?Pa da skontaju KO SU TI G.E.N.OCIDASI?!
Ma glavu mu na panj i osjeci ko horozu 100 % ispravno
Moj prijatelj ga poznaje i kaze da je radio kao policajac u Sarajevu ili Olovu. Bio je nacionalisticki obojen i svaki prekrsaj ili problem u svojoj sluzbi gledao je kroz ime i prezime. Cisto sumnjam da se promijenio jer \"vuk dlaku mijenja , a cud nikada \"
LAZ MRRZNJA I GENOCID IZ PROSLIH RATOVA SE PODVUKAO POD KOZU PA SADA NEMOZE SE MIRNO SPAVAT SVI SRBI U JEDNOJ DRZAVI DEN HAAG