Pozitiva(c) dana
0
SAD štite interes BiH
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD ne stite nicije interese osim svojih licnih. Oni imaju stalne interese svugdje usvijetu, a saveznike po potrebi, kao sto je to slijepa bosna da i poslije toliko godina ne mogu zakljuciti da americi odgovara ovakvo stanje, jer da je bolje bili bi izolovani i nebi se imali gdje uplitati.
Ampak i Lol...nista samo kratko:\"Jedite g**** dusmani citavog civiliziranog svijeta.Vidi se iz kojih djelova BiH dolazite.
i šta sad?! Heljp baznia,heljp,dženosajd...
Nahebace vam se Putin sa sve Medvedevom mamare!
more mrš stoko....
Gospodine Jonathan Moore prenesite iskrene cestitke Drzavi USA , USA Gradjanima i zahvalitese USA - Diplomaciji na svim razinama vlasti . Gradjani BIH cijene i postuju sve napore koje poduzimaju Visoki funkcijoneri , USA Dipolomacija da pomognu Drzavi BIH i gradjanima BIH. Hvalavam na vasoj iskrenoj pomoci i gradjani BIH znaju da cijene i postuju Prijateljske savjete , prijateljsku pomoc koji dolaze od vase Velike Drzave USA. Hvalavam Dragi Gospodine.
Istina je da prljavi Ameri stite samo svoje interese uvijek i na svakom dijelu ove planete,gledaju samo sebe i njihov licni interes ! Koga ovaj farba ?
Afganistanu - ko je koga ugnjetavao - kampovi za obuku za ugnjetavanje - i eto Amerikanaca ? Palestini - Amerikanci ? Iraku - ovdje nemam ništa reći - invazija Iraka napravila jošp veći problem... Iranu - sankcije - nije samo Amerika? Sudanu - Hutu ili Tutsi Amerikanci ? Pakistanu - Odkud sada i ovdje amerikanci krivi ?
idite bre u Iran vama niko nevalja HRISTOS SE RODI
Ameri napolje, mi smo socijalisti, nesvrstani :D volimo balege na njivama i to nam je zivot
Ameri, napolje iz nase Bosne!! Iran je nas prijatelj!!
Kako nam Amerikanci mogu biti prijatelji kad ugnjetavaju nasu bracu u Afganistanu, Palestini, Iraku, Iranu, Sudanu, Pakistanu?
Neka oni samo podrzavaju, mi cemo ih srusiti sa bracom arapima na kraju !!!
I onda poslao izvjestaj u Vasington, kako su Bosnjaci naivni, nepismeni, priglupi, neslozni ...
ampak,niko se vise od Serviana,sluga i chobana nije radovao 11 septembru,cak ste opjevali pjesmu da nije bin-ladin vec servian Miladin