Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sva ta \"lovačka udruženja\" malo pročešljati.
A ebi ga, treba se ulizati amerima ko pravi beskicmenjak, toga u BiH ima koliko ti dusa hoce. Obicno lijecenje svog kompleksa manje vrijednosti. Gori su ovi sto su paralelno hvatani po Banjoj LUci, ali treba tempirati vijesti, pa da jedne odu u zapecak.
pa teroriste su oni sami stvorili,zar ne???
Sta se crni i gori zelenoj, Il\' su vrapci, Il\' su policajci, Nit\' su vrapci, Nit\' su policajci, Da su vrapci, Vec bi odletjeli, Da su policajci, Vec bi polezali, Već so ono, Nasi specijalci. Ja da vidis, Žalosna ti majka, Kad udari šesto junaka, Oni hapse do sest vehabija sto klanjaju i legalo oruzje imaju.
Pravi nalsov je: \"Ambasada SAD u BIH pozdravljaju profesionalizam pokazan u Gornjoj Maoči\"
tako treba cestitam
Iza svake akcije stoji neki veci cilj! Pogldajte kroz historiju. Necudi me sto SAD pozdravlja ovakve akcije. Zar nisu tvrdili da Irak posjeduje nuklerano oruzje i sta je na kraju bilo, Sadama nasli u rupi. Zvuci kao neki lowbudget Akcioni film u glavnoj ulozi Michael Dudikoff. Zar nije Osama Bin Laden bio agent CIA-e te studirao u Americi?! On je samo Ikona koju su amerikanci stvorili da bi pokazali svijetu kakvi su muslimani, da bi se povezalo Islam-terorizam-rat-ludost. A svaka vjera u svojim korjenima propagira mir i ljubav. Kakvi su to amerikanci vjernici, imaju tolike probleme u sopstvenoj drzavi a zele nama pomoci i urediti drzavu. Vi u to stvarno vjerujete? Mozemo mi izgraditi suzivot ali to mora doci od svih naroda u BIH , ali nemojte zaboraviti ko je koga kupio u autobuse, kamione, vagone i vozio u logore smrti i patnje, jer inace ce se desiti opet isto...
Ma iza svega ovog sto se desilo u Maoci stoji Sulejman Tihic kako bi malo uzdigao Sadika Ahmetovica. da se vidi kao da i on (defektolog) nesto radi.. . Bruka i sramota.
Koliko ovi naši ližu š...k jezik im došo ko staklo. Ližite bagro, ližite, Da Bog da se nikad iz njihovog š...a ne izvukli i vazda vas oni hvalili i zaštita vam bili.
Inace kad ce policija BiH organizovati ovakve akcije sto se tice cet*nickog poretka u genocidnoj usmrdjeloj tvorevini?
Da nije istinito, bilo bi smijesno. KAD CE SAD POZDRAVITI HAPSENJE DODIKA KOJI JE UGROZIO DESET PUTA VISE POREDAK DAYTONA OD TOG BJELOSVJETSKOG SMECA FINANSIRANOG IZ EUROPSKE UNIJE, TACNIJE IZ BECA?
Jadan onaj koga oni fale
Ma odlicno, kad su Srbi isporucili Radovana, i tako na osnovu toga dobili bezvizni rezim, mozemo i mi uhapsiti nekoliko velhabija i dobiti pohvalu od nekoga veceg. Bitno je da na tom prostoru nema mjesta za ekstremizam i narocito nacionalizam. To ne vodi nikuda. Da hoce biti vise ovakvih akcija... to bi bilo super!
Ma ja, oni fino uđu u grad ili selo i sve pokolju...prava gospoda. Samo polako, doći ćete i ravnogorci na red
@bos za hercegovinu Dosadan si više s tim. Dobro ti je onaj čovjek rekao oni se ne uvlače u masu ljudi i onda buuum, stradaju nevini. Koliko islamskih terorista ima sa pasošem BiH, zapitaj se ko im ga izdade i za koje svrhe.