Oštro upozorenje RS-u
0
SAD će referendum smatrati provokacijom
Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@WC+d.d. Nista od toga moj prijatelju,Dodik je i o tome razmisljao.Papir je vec pretrpio prvu reciklazu.Prije toga srpski narod ga je koristio za brisanje nosa,sada za brisanje guzice,a poslije ce ga Dodik pretvoriti u novac.
Ako ima neko iz ekipe sto ce brojat listice neka se meni obrati. Taj papir se moze reciklirati da sluzi necemu. Mi smo jedna organik firma u zamahu.
idite u PM daleko vam kuca bila ali nezaboravite da bi to moglo dovesti do rata i mozda u nestanak celog srpskog naroda
Doci ce vrijeme kada ce se neki stiditi svojih postupaka, kad ce iskopavati neke koji su se suprotstavili zlu, a malo je takvih u danasnje vrijeme, malo...
Sada su se zabrinuli za referendum, a kad su naoruzavali i huskali neke da pucaju ljudima u potiljak, onda su to opravdavali, kao i dan danas sto stite iste. Kaze, oprosti im boze, ne znaju sta rade!!!
Tjera svoje pa svoje, bas njih briga za sve. Zacrtali cilj i samo sikaj!!!
usa demokratija, pucanje u potiljak ljudima i onda proglasavanje herojima a bre pa to ni u zanzibaru nema a to je sve njihovo maslo, pustili pse s lanca!!! Nahuskali. Ne znaju oni, ili nece da znaju, da su to bijesni psi kojima je pjena na usta udarila!!! posljednji stadij bjesnila!!! Jel to oni tretiraju Balkan kao neku tamo nedodjiju gdje je dvije trecine stanovnika nepismeno ili sta? Pa, ako si mali i siromasan, nisi bas majmun sa grane pa da ne znas nista!!!
Hag ne sudi Tusu jer ga vadi Mesic. Da li se Tusu sudilo u Hrvatskoj? Valjda nije, a sto bi, ta to je samo zlocin nad Srbima? To su ameri i njihove novonastale banana demokratija banana drzave. Tako su se oni \"oslobadjali\", pucali u potiljak ljudima koji su se predali i dogovorena predaja i odlazak. Aman, zaman, ima li iko i malo obraza ovde i morala i pameti???
Idite na necenzurirano.com i procitajte \"Zlocini Antuna Tusa u Bjelovaru\". Slucajno znam da je sve istina jer mi je tu zivot izgubio jedan rodjak. To je sva istina i sva bijeda desavanja na Balkanu!!! I onda vi nekom drzite predavanja o moralu, a i ovi amerikanci se prave blesavi!!! Tako je to bilo i tako je krenulo.
predlazem da se bosanska oluja nazove ; Tufan 2010 da Bosanci budu zadnji majstori koji su oslobodili velikosrbe historijske zablude o velikoj srbiji i tkz;srpskim zemljama.
Imao sam devet zena a sad ostah sam. Prva mi je dobra bila kao dobar dan, a druga se objesila gredi na tavan. Treca mi je dobra bila, jela bijeli sir, cetvrta se utopila u duboki vir. Peta mi je dobra bila jela bijeli luk, a sestu mi kod ovaca izgrizao vuk.
Ne pljuvat po svom vlastitom poreklu i tacka. Tako je i ja sam sretan sto sam Srbin poreklom a Bosnjanin po Klintonu i tacka.
I ja idem sutra u Sandjak trazit Srpski pasos da putujem i tacka. I moj dido po majki se izjasnjavao kao Srbin, i rahmetli Alija Srbin iz Srbije, i tacka.
Tvrtko je krunisan u Milesevu i Nemanjic i tacka! I mi to znamo i priznajemo. Moramo jer je to historija nase jedne jedine!!! On je bio kralj sveg Srblja i Bosne i tacka!!!
I da ste se svi poklonili kad Njegovo Visocanstvo stigne!!!