Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega i Covica*, nije dovoljno samo jednog, a ostaviti drugog. Vrijeme je da se izbace skroz iz politicke slike ove zemlje.
Nastupi cudicke su isto kao da udje na sjever i kaze naprijed Sarajevo hhahahhahaha na jugu govori Zeljooo hhahah Nvo tupervare forum politicka akademija
Bakir Izetbegovic je zjenica Bosne i Hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je.o te sankcije ,koje su njemu nametnute,kad se sastaje i sa Evropskim i sa Amerckim zvanicnicima,bacaju nam suplju.
Prosto je nevjerovatno da Bošnjaci nisu svjesni u šta srljaju . U sada več bolesnoj fazi da imaju državu potpuno su zaboravili da u BiH ima tri naroda ( ne mislim na Dosika i Ćovića ) Pa zar zaista nisle da će im druga dva naroda to dopustiti . Uskoro će se , na žalost , dogoditi totalna blokada BiH u svim segmentima i propast za sve narode. I šta onda . Možete probati i ratom ali mislim da nebi dobro prošli .
Ne misle Bosnjaci da su Sami niti su ikada misli..od kraja rata jedini Bosnjaci zele zivjeti zajedno iako su najgore prosli u ratu Ali isto tako od kraja rata druge dvije strane vine sve kako bi naskodili napretku drzave, jedino za sto se bore je taj dio drzave u kome su vecina stvarajuci od tihndjelova drzave u drzavi, negirajuci Genocid, Bosanski Jezik, icna milion drugih nacina i opet nesto imas reci Bosnjacima. Bosnjaci makar Sami uvjek ce se boriti za zajednicku Bosnu I Hercegovinu
Nemoj Sabina tako,nemoj bracu rastavljat,grijeh je...Ako ide Mile,nek idu i Dragec i Bake...
Jesi nekad cuo Bakira da vrijedja Pravoslavce, da velica ratne zlocince da cini bilo sta protiv zajednicke Bosne I Hercegovine. Da negira Srpski I Hrvatski jezik u Federaciji Ili bilo gdje ma mogu ti nabrajati do sutra ..nije zlatan Ali je daleko daleko ispred Dodika I Covica..Gospodin
i kastraciju
Sabina je za Bakira i hinju Zeljku Emerik Blum.
Prvi korak je medijski bojkot.
Entitet RS je jedan veliki geto mracnih ideologija i likova koji je u svakom pogledu a na zalost po cijelu BiH pripada dnu Evrope. Duhovno i moralno zrtvovan za ciljeve velike srbije postaje duhovno, vrijednosno i ljudski ispraznjen teritorij
Neku noc me u Rogatici zaustavi policija, kontrola. Njih petorica. Raspricali se, dosadno im. Pitam gdje je apoteka, kazu: e ma ovdje ti nista ne radi, moras nazvat na telefon da ti otvore.
Evo i ova iskoci
Dodik je ološ, a vala si i ti odvratna
Fasisticke puste zelje nedoj****e kur**
A sto ti Sabina nasi onda otisla nasla sebi neku amerikanku, i pod ruku na kaficu pa malo pricat o natou i to? Napad je najbolja odbrana. Ovako analiziranjem dodika samo navlacis seljastvo na se. Hem bih se bolje osjecala, hem bih mozda i nasla nekoga s kim bih smrad-dodika lakse neutralizirala. Nemos ti svinju natjerat da bude cista, svinja ce u blato sta god ti radila.
Nee razumin kako to sve u BIH funkcionira, ali kako je moguće da se tako poigravate s osobom koja je izabrana i ima politički legalitet. U isto vrime Komšić vam odgovara koji nema legitimitet, jer ste ga sami izabrali. Jeli možete shvatiti svoju prevrtljivosti nekozistentost.
odskakuci u svoj kamenjar i druzi se sa zmijama
Ta osoba je davno trebala legitimno biti uhapsena da ti do sutra nabrajam razloge I prestupe..
Vi o šupljoj sarajevskoj politici dok vam se sprema rat. Halo....probudite se!
Gorica je jedna starleta ko srpkinje u rijaliti isti moral
Grdna ko lopov🤣🤣🤣🤣ko otac
Krme je jedna smrdljiva genocidna bagra
Bitna ko lopata za snijeg u Africi! 😂