Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo hrabra, karakterna i vizionarska stranka. Imaju izvrstan program i ni padaju ni na kakve ucjene ili koalicije sa nacionalistima ni po kakvu cijenu. Mislim da ova stranka ima budućnost i da bi konačan rasplet građanske BiH trebao biti kompletiran članstvom svih nas u ovoj stranci.
@Misstake apsolutno svjestan i blizak tvom razmišljanju. Teško je sebi predstaviti stvarnost življenja 20 godina u '92 godini.
@POP ni meni nekrofilija.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
NEKA JE SA SREĆOM NAŠOJ STRANCI! ČINI MI SE DA STE VI SVIJETLO NA KRAJKU TUNELA O KOJEM IZETBEGOVIĆ PRIČA :)) MOJE ČESTITKE I IMAJTE SNAGE IZAĆI NA KRAJ SA OVIM VLADAJUĆIM HAHARIMA!!!
Konacno da se ima za koga glasat
Epa Damire Nikšiću ti opet djeli svoje ideje besplatno.. Ja jest covjek pametan, nismo ni svjesni koja je to veličina od čovjeka.. Sad bi svi da furaju njegov fol.. Biće bole "Valtere" naš, možda ti je sudjeno da budeš predsjednik predsjednišva..
Lijepa je. Odo sutra da se uclanim. Glasao za njih bolji su od etnofasista na vlasti makar za ovo sto nece s njima u vlast.
sta ces ti kad ima te po jednog vijecnika...ovo treba narod da kontrolise i da im vise za vratom dok bar trecinu obecanog ne ispune,a kao prioritet je zaposlenje,po trecinu u svakoj opstini za pocetak je napredak,narod ih je izabrao i narod ih treba kontrolisati i vuci za vratove i traziti svoja prava,a najvaznije je pravo na rad
Ragib Pajser1986 covjece jesi li ti vidio rezultate izbora. Sad ce sva 4 ov grada Sarajevo biti pola sda i njihova filijala sbb a drugo pola stranke ljevice. Nasa stranka druga po broju glasova nije mala stvar.
@neraalpasino upravu si,al kazu da ima nacelnik pravo sam da rasporedi budzet ako se vijece ne usaglasi..tako da građani moraju da se ukljuce ako hoce sebi dobro
Super žena, oficirsko je to djete, vidi ona bi nešto kontrolisala i pratila, njen tata/babo brko Sead-Sejo Čudić je bio provjereni KOS kadar u A R BiH, a čitav rat je surađivao sa V RS i Beogradom, dobio čin brigadira i penziju od rahmetli Alije, a na kraju mu se kćerka ljubimica udala se za šipca i IRIDENTU dovela u dom nepopravljivog KOSOVCA I OBAVJEŠTAJCA JNA, ko u onom filmu SRŠLJEN.
Koja si jezikara jbt. :)
ZASMETA MI TERMIN KONTROLISALA, ZATO: " IZDRŽI SABINA NIJE TI LAHKO NEKADA KRMETINA, A SADA OVAKO " DAMA JE OFICIRSKO DETE, DETE MAJORA KOSS, A TAKVI SU JELI KRMETINU DA SE DOKAŽU SLUŽBI I PORETKU, A SAD MU ZET IRIDENTA, MOŽDA JE SABINA AGENT SLUŽBE KAO TATA, PA HOČE DA IZ BLIZINE UPOZNA NEPRIJATELJA, ZATO; IZDRŽI SABINA NIJE TI LAHKO NEKADA KRMETINA, A SADA OVAKO.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Simpatišem ovu stranku od kada postoji, ima dobre ideje, ima kvalitetne ljude u Sarajevu, generalno ima kvalitetne ljude i u Zenici, ali ako zele biti shvaceni ozbiljno dalje od Sarajeva, onda moraju paziti na svoje kandidate u drugim gradovima - ponuditi nam Vildanu Dedic za nacelnicu je bio ogroooooooman promasaj i veliko razocarenje. Bolje nikakav nego nekvalitetan kandidat.
Super žena, oficirsko je to djete, vidi ona bi nešto kontrolisala i pratila, njen tata/babo brko Sead-Sejo Čudić je bio provjereni KOS kadar u A R BiH, a čitav rat je surađivao sa V RS i Beogradom, dobio čin brigadira i penziju od rahmetli Alije, a na kraju mu se kćerka ljubimica udala se za šipca i IRIDENTU dovela u dom nepopravljivog KOSOVCA I OBAVJEŠTAJCA JNA, ko u onom filmu SRŠLJEN.
Kad bi se građani manuli ideoloških magli i počeli pratiti gdje idu njihove PARE! Načelnička funkcija je najunosnija, zato se svi za nju otimaju.
SDP je zasluzeno pao kvurcu za usi, jer su lazne socijaldemokrate, za SDA je glasao ocekivan broj sto nepismenih sto uhljeba, ali ovo ostalo je dovoljno da budemo optimisti da ce stvari ipak krenuti nabolje.
ubijeđen sam da su vršili malverzacije al to je vjerovatno urađeni prije izbora
ja se sad samo bojim preletaca i otpada da se ne nakupi u nasoj stranci, mozda cak i po direktivama SDA kako bi se narusio ugled
stvarno imas muda nesto takvo da kazes ali se pazi zelenilaaaaa
Svaka stranka koja koalira sa SDA ili bilo kojom nacionalnom strankom, nakon par godina bude dovedena do obima minornosti. Razlog je taj sto ljudi glasaju na izborima u zelji za promjenama, a nakon koaliranja sa nacionalistima se razocaraju i skontaju da su svi isti. Na kraju se smanji broj izlazaka na izbore, a profitiraju nacionalne stranke, jer one uvijek imaju isto glasacko tijelo. Da je pameti, ujediniti sve lijevo orjentisane u jednu stranku i onda ici zajedno.
Fino si ti to skontala, još da SDA ne kontroliše većinu vijećnika, bila bi u pravu
Podrska nasoj stranci!