Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je bilo potjerat direktoricu zato što nije pravovjerka jer drugo joj se ništa na teret nije imalo stavit .... Sad opet u miru i polako Čengići mogu opet trovat djecu... Pa ljudi, niste normalni ...!!! Kako manipuliraju vama, digli vas na noge da direktoricu potjerate u njihovo ime, a stanje vam u vrtićima gore nego prije.... Upamtit će vam ovo vaša djeca i zamjerit teško . . .
Stigao je i odgovor od Gold Mignon: "Necemo vise trovati djecu, allaha nam".
Lakše je bilo navaliti na direktoricu JU Djeca Sarajeva, malo se ne snalazi, a malo je nebošnjakinja pa udri po njoj. Protesta i vike sada neće biti, jer je Gold Mignon po svemu sudeći u službi većinske sarajevske opcije.
Sabinii cudic trebajojse posrati na kycni prag itddddd?????
SRPSKA "NAŠA" STRANKA...SABINA VOLI ISTAĆI DA JE IŠLA U BEOGRAD U ŠKOLU BAR MALO (BABO BIO KOS-ov ČOVJEK) PEDJA KOJOVIĆ KAŽE DA MU JE DELIĆ 92 POTPISAO PASOŠ (DELIĆ DOŠAO 93-će U ARMIJU), DENIS GRAZ STIDI SE STO SE ZVAO MUHAMED GRACIĆ SAD JE DENIS GRAZ DA NE KAZEM (P)ENIS (K)RAC.. ITD
Da je autor ovog teksta pazljivo slusao na casu onda bi bar pokusao da bude "novinar" pa bi: 1. pozvao MUP KS i pitao dali je podnesena prijava i protiv koga 2. zvao tuzilastvo i pitao dokle se doslo sa prijavom 3. pozvao Kantonalni sud i pitao sta se uradilo po pitanju tih prijava.... 4.napisao sve odgovore u svom tekstu, s kim je razgovarao , sta je saznao ovako napisan teskt mi lici na nanu Mejru koja ogovara sve sto ima veze sa politkom, cak bi to ona i bolje srocila iako je zivot provela cuvajuci ovce Sad me banujte pa da pravim novi nalog
Sabina suti....nek NEK DOBIJU OVAJ POSAO NEĆEL VAS SVE POTROVATI
ha ha hahahahahahaa, grohotom se smijem kako smo glupi , svi kolektivno... hahahaaa
Kada oko ove govori stranka papka, odnosno Njihova stranka, koja stavlja prednost nad LBGT populacijom i kojoj su pitanja trudnice/a (pojedina iz njihovih redova) vaznija od pitanja radnika, penzionera, boraca i sehidskih porodica, onda i ovo isticanje afere sluzi da se pokriju njihovi politicki nestasluci i neznanje. Gold Mignon treba kazniti, ali je Nasa (papkova) stranka zadnja koja o tome treba govoriti, jer je pod budnim okom Selimovica, Pivare, Esrefa Gracica i slicnih privatizacijskih mahera, kojima ce biti redovno na usluzi.
Ovaj narod je zaslužio da ga se truje.
pa zar je toliko tesko istraziti ko je vlasnik te firme ,majko mila?!
Pa vidiš da jeste. Klix ovo piše kako bi bilo da imaju damu, ali i oni štite dotične...
kakva drskost
Mora proći na tenderu talđijska firma SDA i tu nema priče. Sve u vitalnom nacionalom interesu Bošnjaka.
Dovoljno je reci Cengici i pametnom dosta. Je8u ovaj narod ko sansku kozu. Pa sam onaj Cengic iz Centrotransa je progurao robovlasnicki zakon o radu.
Klasicni primjer enormnog bogacenja zatvorenih krugova ljudi mimo ociju javnosti. Tenderi u BiH su bosanska nafta za neke.
Hajde nece li Bog dati pa da potruju i njih u drzavnim institucijama. Ali uspjesno, pa da nesto dobro ispadne od toga svega. Bili bi narodni heroji. Dvije muhe (ali bukvalno one "govnulje") jednim udarcem: nema bagre iz institucija koja nas truje, a spomenuta Gold Mignon potvrdili da truju po firmama pa ih se moze optuziti potvrdjeno. Ili bi bilo u novinama/portalima: "rukovodstvo firme koja je vec poznata organima gonjenja, oslobodjeno optuzbi. Kolektivna djenaza/ukop bande koja je godinama trovala narod bice obavljena na gradskoj ***niji u sarajevu. Potrebni su donatori zivog kreca kojim ce se spomenuta banda posuti prilikom djenaze/ukopa da bi zemlja na ***niji mogla lakse da "svari" toliku kolicinu organskog smeca i da bi se sprijecilo trovanje zemlje jer moze nesto ne daj boze niknuti od njih pa nekako zatrovati buduca pokoljenja ili vrane koje budu to jele.
KAD UNISTIMO GAMAD STRANKE,SDA,HDZ,I KAD SVE STRANKE UKINEMO NAROD BOSNE I HERCEGOVINE MOZE POCET DISAT ,ZA POCETAK UKINIMO GAMAD ILI NEK SE NADZE NEKO HRABAR I U VLADU ILI PARLAMENT BACI KOJU KASIKARU ILI SE RAZNESE BICE HEROJ BOSNE