Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku li vam spomenem svima koji zivite na racun ovog napacenog naroda
To ti izgleda tjesis svoju savjest zbog glasanja na izborima,a dobro znas da je DF frakcija SDA stranke sa kojom je vec 3 godine DF u koaliciji u SA kantonu.Pa odakle DF-u pare za onaku kampanju nego iz te ljubavi.Ali evo,brak nastavljaju,pa cemo vidjeti!
To pitaj Hanku Vajzovic,mentora DF-a,profesora Bosanskog jezika kao i najblizeg saradnika SDA stranke.Pa zajedno su SDA-ov Kozaric i Hankina cerka finansirali DF.Zajedno i rade u CBBIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ova Ruzica sva cvjeta ...
bilse udala zeniobi kera zvanog potkruzaner
svim bih politicarima zelim da umru od raka.
mamicu cetnicku
NAPUSTILI ILI NE NI OD VAS NIKAKVE KORISTI SVI STE VI U 5 DEKLA. SAMO GLEDATE SEBE, I MISLITE ISKLJUČIVO NA SEBE. SVI VI UMJESTO MOZGA I SRCA NA TIM MJESTIMA IMATE PO JEDAN KALKULATOR I 24 SATA DNEVNO SAMO MISLITE,, A GDJE SAM JA OVDJE,, NEMA NAMA HAJRA NI SA SDA, SDP,DF, I INIM STRANKAMA. NISTE VI STVORENI, NEMATE VI KAPACITETA DA OVU ZEMLJU MALO ,,POGURATE,, DA OVAJ NAROD (IZUZEV POLITIČARA I TAJKUNA) KONAČNO PRESTANE GLADOVATI. PENZIONER VAM IMA 330 DO 600 KM, BRUKO, JADU, ČEMERU, KOLIKO HILJADARKI VI PREVRNETE U MJESECU I OPET VAM MALO. JEL TO VI IMATE APETIT A PENZIONERI NEKA CRKAJU PRIJE NEKOLIKO GODINA NA JEDVITE JADE POVISILI PENZIJE ZA CIJELIH NARODE DA NE POVJERUJEŠ CIJELIH 3% I DAN DANAS PRIČATE O TOME. PA NEKA ALI DA ZA OVIH NEKOLIKO GODINA NISTE NEKOLIKO PUTA POVEĆAVALI I TO ZA PUNO POSTOTAKA CIJENE SVEGA. ZNAČI NE DA STE NAM ODUZELI ONA BIJEDNA 3% NEGO STE NAM ODUZELI I OD ONE BIJEDNE PENZIJE KOJA JE BILA PRIJE POVIŠICE OD 3%, ZNAČI VI NAMA PERMANENTNO SMANJUJETE PENZ
Kakva debilka. Pa sta ces od ovo dvoje, moras nesto. Kao prvo, potpisnici su koalicije, a kao drugo nece podrzati manjinsku (a nije izgleda manjinska), treceg nema. Doduse mozda je htjela malo u javnost, anonimus, komoleks.
Nećemo dati podršku SDA,a u biti hoćemo naravno.
Još veći kolaps? Ma je li to moguućeee?
uspostavilo se da nema vise postenih sve go lopov kriminalac
uspostavilo se da nema vise postenih sve go lopov kriminalac
Ružici svaka čast na radu u Mostaru! Trebalo bi Kantonalni Odbor Sarajevo da se ugleda na nju. Ovako se u njemu steklo sve što je najnesposobnije od vrha do dna!
ČESTITKE !!!! :-)))))))))))))))))))))) opet hnž/ hnk županija slučaj, čitaj lešina, koju čerupaju hijene iz hdz-a i lešinari iz sda
1. kad kažeš kanton, onda to zanosi na švicarsku, a mi ni ne ličimo na to, već smo više za boga i alaha , pa smo dakle županija (župa) 2. zaboli me za odluke mafijaša koji sebe nazivaju sudstvom 3. ako je zabranjeno, onda evo malo : županija, županija, županija, županija i tako stotinjak piuta :-)))))))))))