Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite pisati o jednom upravnika zatvora kao da je celebriti. Svako dva dana pr saopstenje. Vama normalno da to sve objavljujete?
Kao njemu trebaju 3 mobitela pa ih poredano ispred sebe. Hahahhahahah Joj joj seoskih finti Fadil opancic
Koliko para toliko muzike,covjek plati posteno za tekt
Vidi trpeze Mirza Hatić bi je sam pojeo za 10 minuta...pojačajte to malo
Tanko je ovo rolex
Dragi Boze hvala ti sto sam otisao iz ovog slucaja od drzave, tacno bi sebi zivot oduzeo da su mi u gradu ovaj balvan i njegove cjepanice od cace i brata neka vlast
Direktor zatvora derneči sa zatvorenicima,a ps nalaže strogi službeni odnos sa svim zatvorenicima,e jesmo u otišli u pm,jesmo... Ovima koji su glasali za ovu trojku,evo dobili ste svojom glupošću da će sutra ovi kriminalci biti uzor i vašoj djeci i porodici.
Posljednja vecera 🤣🤣
3 telefona brat nas lijepi posteni.
Obilno nema šta 😜
Ovo je neki vic sta je
A jest kritičan ovaj ćelavi braco moja
Još samo fale Eastwood i Stallone i eto odličnog zatvorskog filma.
Tekst je objavljen vjerojatno radi skupljanja komentara, pomalo podsvjesno se ovo društvo šali i ma svoj račun s ovom objavom, ali problem je strašno kompleksan. Cijela ova obitelj je devijantna, otac, djeca. Neka katarza će brzo, i kod nas i na globalnom planu, jer sve ovo je dno dna.
3 mob na stolu😂
Da li su zatvorenici imali lisice na rukama dok su bili prisutni, da li su koristili pribor za jelo i da li se kaju za ucinjene grijehe?
Pozdrav za mog rodjenog Nedzada ,proljepso se u zatvoru 🤣🤣
Bgmi Ramo zapitaj se jel ti ovaj sin. Ja koliko znam kad je otac ćelav i sin je.
Tanko brate,bez obzira ko je koje vjere,ali mogli ste ljudima dati pristojan rucak,mesa,kolaca. A oni stavili par vocki i keksa u tanjuric.E sramote i bijede Boze dragi....
Gdje Kadirov da vidi,sta znaci uhljebit sincinu.