Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo. Kad se veliki prepiru djeca dobiju batine
@Palestina zašto, radi neke države koja je udaljena 2000km od nas??? Naši borci su branili naše gradove i narod smrdljiiviih ruskih terorista, koji bi te sutra zakIaIi da mogu, a ti ovdje braniš ovo đubbrre koje nam stalno prijeti agresijom Kalabuhova!!
Sa tim vasim logikama Bosna moze samo uPichcku materinu otici zajedno sa svima nama. Nakotilo se fasista na sve strane, i malih i velikih.
Na činjenicama mu se teško šta može zamjeriti...
Da je pameti pa to sve zatjerati u tri ljepe, I njihov Ustav, I onu drolju od EU , I ove bombardere, al I ono istorijsko NE Jo’s jednom ponoviti. Usitnili su nas do velicine atoma , a uzimaju nam I rijeke, I sume, I rudnike. Bosnjo bolan, imas li pameti imalo??
Gledao sam na face TV kad je gostovao ovaj gospodin i jako mi se svidio. To je bilo prije Palestine i čovjek je uporno ponavljao da se protivi odluci zapada da BiH uđe u NATO-u već želi da bosanski narod odluči gdje će. Nakon Gaze, vidio sam da je čovjek upravu. Zapad te želi samo iskoristiti i zapamtite: Bih NIKADA neće ući u NATO ili EU. BOŠNJAK sa dna kace
bosanski narod je narem 80% ako ne i vise njih za nato tako da mu prica ne pije vode
Ono ja sam kao zaj.ban a nlati me ko stigne
opet ovaj ćoro pametuje
nije mu jasno sto je covjek dosao u NATO bazu u Sarajevu koja vec odavno postoji,a ovi Rusi sto mogu iz supljeg u prazno i lupetat besmislice to nema problema. Da je normalna drzava znas i sam da bi letio naglavacke kako postujes zemlju gdje si dosao.
Ruska fasizoidna politika, podrzavanje secesionisticke aktivnosti i negiranje genocidal vetom u UN sigurno ne donose nista dobro. Podrzavaju kriminal I nered na bazi ksenofobije. Bez NATO I EU ovje se nista nece popraviti. Hoce li Klix i ovaj komentar blokirati I blokirati korisnika? Vjerojatno...to se desava kad istina boli
Mars 🏳️‍🌈
Sa sekretarom je sve uredu. A ti se idiote gubi iz Republike Bosne.
OdHebite od nas klosari Hebi te se i ratujte na svojim teritorijama
Odatle znaci dolazi da je Smit njemacki drzavljanin!
Ovo Putin na slici kad je bio mlad mada ruku na srce nije mnogo ostario
Kada padne prvi sneg...
Joj DONBASOVAC tebe treba prvom prilikom napucati preko Drine ili Save do Orbana pa dalje se snalazi. Gnjido!!! Idi gledaj vasu kopiju agresije na BiH…dobro ste iskopirali Slobu, Radovana i Ratka, a onda prakticno primjenili od Harkova preko Donbasa do Hersona.
Jeli mu ono slika kucnog ljubimca na zidu, ljubitelj je patuljastih pinčeva kako vidim.