Aleksandar Bocan-Harčenko
0
"Rusija je protiv prisilnih mjera prema RS"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek se gone u 3pm najradije bi da ih vidi otcjepljene
Aleksandar ljubi guzu Dodiku jer mu je potonji obecao resurse RS-a. Nadam se da ce se bosanski Srbi na vrijeme usprotiviti, jer ce ih Rusi opljackati kao susjednu Srbiju. Pa da ne bude onda \"Kasno Marko na Kosovo stize....\"
Ovaj coro neka drzi predavanje u svojoj drzavi. Ne treba da se mijesa i da stitit nikoga na to nema pravo mi smo nezavisna drzava nismo njihova kolonija. Evo gdje je sada Amerika da vidi ko se mijesa/bogalji/ u unutrasnje stvai jedne suverene,nezavisne i demokratske drzvae.
tako su bili protiv NATO gruhanja pa je onda NATO jos zesce udarao svugdje po srpiji.
rusija ce pumpat naftu u bosni i hercegovini a dodik ce nastavljat pljacku bosne i hercegovine, lijepo nema sta, rusi su jedni od glavnih rusitelja bosne i hercegovine vec dvadeset godina.....sta imaju rusi rec o pic-u? nek se rusija pozabavi svojim ratnim zlocinima po afganistanu tceceniji!a i bosni i hercegovini!
Ko pita ovog cigana, kome on mantra pored svih ruskih zlocina od Cecenije, preko Abhazije i Juzne Osetije. Mrs u sibir.