Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ima svoju granicu. 1za1
Dobar komentar za \"dobro je to\"! Treba biti covek a ne divljak!
Bez obzira na sve što su divljaci činili sa džamijama, drage Sarajlije, treba ovako postupiti, jer ako postupamo isto, u čemu je razlika. A ja koja ovo pišem sam doživjela da su sve džamije u mom gradu porušene, rodbina pobijena, ali ja ne bih nikada pipnula nijednu crkvu, niti nekoga što je druge vjere ili nacije. Ovakvo osjećanje mi daje pravo da osuđujem počinioce zla u mome gradu, da nije tako, ja bih bila ista kao zločinci.
@ oslobodjenje. hvala za info, nisam znao, to je lijepa vijest. @stoposto vodje tih pustih zelja o samoopredeljenju su u hagu ili su izumrli. a vi se furajte dzaba kolko hocete. BiH per sempre!
A gdje će sa Damjanom i njegovom porodicom?
Pa pitaj njega šta je uradio sa parama koje je za to dobio
naravno da vi Muslimani pokusavate od svakog pitanjai napravit politicku stranu vase ugrozenosti kako ste vi jadni i zrtve. a samo vi ovde cuvate 2 ostala naroda koja imaju pravo na samoopredjeljenje i nadam se a i znam iz pouzdanih izvora da ce se to i dogoditi dosta vise vase obmane vidite da vas niko ne jebbee ni 2%. glupi muslimani!
sta je sa dzamijom kralj fahd na alipasinom koja je sagradjena na srpskoj zemlji?? vlasnik je srbin
mrzim ba lije demokrate iz dna duse. ne pitaju se sta je sa dzamijom u banja l sto treba da bude blokirna sa parking garzom, sta je sa nanom fatom, pa imali smo priliku da vidimo dzamiju u skorasnje vrijeme sto se sama zapalila, e moji izdajnici, samo jedan nacin i to je \"oni dzmiju mi crkvu\" bez ikakve price
Svakako da treba zabraniti bilo kakvu gradnju na takvim mjestima i ako je šta izgradjeno to treba srušiti.Nego mene jedna stvar čudi.Do sada nikada poslije rata nije niti jednom riječi nije propagiran povratak Srpskog naroda(od strane samih Srba) u Mostar i obnova Pravoslavne crkve u starom dijelu Mostara.To sam od skora vidio na tzv rtrs.Čak su i napisali pjesmu koju puštaju na toj televiziji\"Obnovimo grad,obnovimo Mostar\"tako nekako.Tu crkvu su srušili slični onim banditima koji su rušili Džamije recimo po Banjaluci,nema tu razlike,pa da je umene otac. Svakako da podržavam obnovu SVIH vjerskih objekata kao i povratak Srba u dolinu Neretve kao i svih gradjana svojim kućama.Mislim da je povratak još aktivan i da će još dugo trajati,pogotovo Srba koji su bili trovani ideologijom da se trebaju negdje drugo preseliti i da je od Srba koji su bili ljudi domaćini ostalo more bijede,o kojima oni koji su ih trovali tom idejom više i ne razmišljaju pošto su po zatvorima ili u Hagu.
Ha ha ha kraljica gdje gradi...Kulturno istorijski spomenik neizmjerne duhovne i kulturne vrijednosti... U zatvor Jasnu Music momentalno!
@mpc - ta je džamija izmještena...
Hajde dobro je.Još uvijek nije izvršena potpuna talibanizacija Sarajeva.Ima nade za nebošnjake u ovom napaćenom gradu.
za \"jadnici\" a sta je sa dzmijom izgradjenom u dvoristu srpske kuce u Bradini kod Konjica. i to isto kod protjeranih ljudi.
A KO ĆE VRATITI TAL KOJI JE DAT PRIJE 8 GOD. ZA STARE ZIDINE I DOZVOLU. ČINI MI SE DA ĆE NEKO NA-EBATI ZA TO, A DA NE SPOMINJEMO TROŠKOVE DO SAD URAĐENOG . OPŠTINSKA GOSPODA TAKO RADI A NAROČITO OD 95.GOD.