Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne serite, samo se znate rugati! Svi sve rjesavaju, a mi nikako da se pokrenemo...mozemo mi cijukati Srbi i Hrvati nas koce ali cinjenica je-mi sami sebi ne damo naprijed! Da to zaista zelimo, nista nas ne bi moglo zaustaviti!
rugala se ruga pa postala druga
bre deco takoj bre takoje bre nema srbije toje neka tvorevina koja zvuci i nista ne znaci,toje neko ime ko uso i aso cestiti vlasi su usli u EU bre deco nije to nista novo i cigani treba da imaju svoju drzavu a zasto se ona sada zove srbij dali bi mi neko mogao odgovorit,bre jel tako takolije bre.
A da vidiš tek države i k.....a tzv BIH ne smije istaći svoje zastave na 77% teritorija a na 23% neku reklamu za varta baterije a ni muslimani nisu zatvorili prodavnice na državni praznik.
Rumunjski haplotip, Rumunjska brahikefalna lubanja, Rumunjski pigment kože, Rumunjska boja kose i očiju, Rumunjska šubara, Rumunjska nošnja, Rumunjska prezimena na -ul, -ula, -ulj, -ulja, -uljović, -uljić, -ulović, -ulić; Rumunjski Drakula; Rumunjski vampiri, Rumiunjski bijeli luk i rakija; Rumunjski riječi; Rumunjske drvene pravoslavne crkve; Rumunjski kult mrtvaca; ...umorih se....
ja zemalja i k...a. hahaha... bugarska, rumunija i srbija. rumunija i bugarska clanice EU, a jos nisu ni u schengenskom prostoru. trebaju im vize.....HAHAHAHAHHAAAAA.
Da li ce se Rumunija izboriti za 700.000 svojih građana kojih žive u BiH a u zabludi i pod dejstvom srpske hegemoje se izjašnjavaju srbima a to nisu????
I BIH ima svoje manjine koje gravitiraju različitim etničkim skupinama. I tu bi se trebala povući crta zbog zakona koji isključuje Rome i Židove iz vlasti. Bosanski Cigani su ipak dio bošnjačkog nacionalnog korpusa i to se vidi prema zajedničkoj vjeri (islam), zajedničkoj nacionalnoj nošnji (dimije, mahrame), zajedničkoj pjesmi i igri, zajedničkim imenima (mahom turskog i arapskog podrijetla). Kako je lijepo rekao ef. Cerić, kada se sastanu Bošnjaci i Cigani \"kao da ih je jedna majka rodila\"
Bosanski Cigani su ipak dio bošnjačkog nacionalnog korpusa i to se vidi prema zajedničkoj vjeri (islam), zajedničkoj nacionalnoj nošnji (dimije, mahrame), zajedničkoj pjesmi i igri, zajedničkim imenima (mahom turskog i arapskog podrijetla). Kako je lijepo rekao ef. Cerić, kada se sastanu Bošnjaci i Cigani \"kao da ih je jedna majka rodila\"
Putuj Evropo i posalji nam malo peciva nama je dobro, sreca jedna neizreciva Putuj planeto, ovde se vrag priziva nama je lepo, slika jedna neopisiva
Joj kad Srbija udje u EU pa Bosna bude aplicirala, koliko ce samo onda pitanja biti za Bosnu hahahah, mozete samo sanjati o EU moji dragi bosnjaci
Zgembo, a ti mi djelujes kao da si plave krvi! :)))
Rumnija i Srbija imaju nesto zajednicko, cigani i jedni i drugi
Vlasi su vec odavno vecina u istocnih komsija. :D