Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vas nagradi Uzvišeni Allah dž.š.! P.S. Stvarno kada čujem floskule "Ja ne mogu postiti, jako je vruće, a i dugo traje", jednostavno mi se smuči, da ne kažem, da mi se zaplače u poređenju s podvigom ovih ljudi..
Da Allah nagradi sve postace-muslimane :)
Amin. Pridruzujem se iskrenim zeljama. Neka ih dragi Allah dz.s. nagradi za njihov post. Ovo je prava disciplina i odricanje.Raditi u teskim uslovima, pod velikoj vrucini, a postiti. Nece ovo insAllah izostati bez nagrade.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vjera je jaca od svega,svaka vam cast ljudi,nek vas Allah nagradi najvecom nagradom.Dzennetom.
Amin!
أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز أ ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
MashaAllah
Jaooo ljepoteeee
Mislim na ove ljude sto su se okupili da iftare i sto cine dovu . Naravno da je lijepo .
Da im Allah dz.s ukabuli I u sevap upise, te uslisa dove.amin
najposteniji posao na svijetu.
šta ovo drže ruke, ko da prose nešto i to svi isto šta im ono znači ko da prose i traže nešto, ne kontam čemu ponižavanje za to i za bilo šta ?
da rade to, mole.. a sta mislis koga? boga mole..
zar ima boga jel dokazana ta tvrdnja, neko ko je umro vratio se pa ispričao o tim nazovi ljepotama ???
glupani i glupiranje bolan, valja udarat čitav dan gladan po onom kamenju stvarno budalaluk. da neko gladuje i žeduje 17 sati koja to budala može ?
vjeruj mi neznas koja je slast u tome... prvo postis cijeli dan, ustezes se od hrane, pica, polnog odnosa, losih stvari itd.. i na kraju kad dodje vrijeme, sve navedeno ti bude dosta draze.. onu kapljicu vode vise cijenis, vjeruj mi, nauci covjeka da vise cijeni i hranu, i pice i zenu i prijatelje i sve.. nije to samo kao sto misle pojedinci prejedanje, niko se i ne prejeda jer nemozes, nepodnosi organizam takvo sto...
Samo da se zna .. muslimani su dok su postili osvajali bitke i ratove i nove drzave .. a vi ovdje koji pisete ne mogu postiti ovo ono eh mogu vam reci da ste PI#"CKE ! slobodno se pogledaj u ogledalo i pljuni jer je to sto zasluzujes.
ako postis rijec koju si naveo i post ne ide zajedno
ne postim danas tako da sam iskoristio da se izrazim kako treba i kako nas narod jedino razumije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast ovim ljudima , ali na 38 postiti mogu samo pravi vijernici i naravno zdrave osobe .
Blago njima. Veca im nagrada za taj post nego nama koji vecinu vremena odmaramo kod kuce, milion puta.
ja odmaram popijem đah mineralnu vitinka brlja, đah radensku ona j nešto bolja dao mi sisitem i alija fala mu pobjego iz rata u njemačku i dobi papire sad samo dođem na odmor i smijem se ovuda, hahahaha.
Allah Uzviseni da ih nagradi..!!! ps: Sarajevski kiseljak sa limunom, nije los za iftar? sta kazete? (vidim ovi piju)
dođe hitler u logor, pogleda strogim pogledom i reče....večeras će te jesti svinjetinu. Na to će židovi jeeeeeeeeej, a hitler njima: šutite svinje!
Allah vas nagradio Dzennetom abd. Ovdje se patite, dabogda gore uzivali..
http://www.youtube.com/watch?v=v8qoB1XwtHM Bas vako
Najnizi i najneobrazovaniji slojevi ljudske populacije su ujedno i "najveci" vjernici? Sokiran sam.
Nisi u pravu! Ja sam dr.sci.med. (doktor medicinskih nauka) i moja supruga je isto, ali postimo i klanjamo namaz. Sto veçe obrazovanje to jaçe saznanje, tj vjera.
@Lošica:Nisi ti mislio ništa loše,osim što si možda htio reći kako je malo onih koji su visokoobrazovani i praktikuju vjeru,što je i istina,jer lagodnost života učini da čovjek često ili ne dovoljno dobro posvećuje pažnju Božijim zakonima... @EU:Pa đesi doktore,reci mi ako ima kćerku,da li bi bio spreman da je udaš za rudara?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kako smarate vise sa ovim ali eto ajd,inace kod nas svi vjernici i svi znaju sve.
vjera......vjera je izmisljena za lakse kontroliranje mase .....
Sad si najebao sto si to rekao,sad ce te nasi svetci i poslanici napasti,sve ce ti neke citate iz kurana ovdje prepisivati :D
Vjere jesu ali Bog ma u kakvom on obliku bio nije .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)