Pozitivna vijest u vrijeme podjela
15
Rudari u FBiH se ujedinili u samostalni sindikat
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, ovakve stvari bi se trebale cesce desavati, ujedinjenje umjesto daljih podjela...
SRETNO!!!!!!!
sindikat je svakako u sluzbi menadjmenta a ne radnika
Opet se mora naci 2,3 SDAovca da pljuju na sve sto se dobro desava u Federaciji. Bitno je biti sve osim zatucani SDAovac
Cim je Niksic tu ili bvilo ko drugi iz bilo kakve stranke to nemoze valjati. Vjerovatno su im prijetili da ce osnovati neovisni sindikat pa ih ovi brze bolje preduhitrili. Svaki stanovnik Bih koji je radio kod ovih nasih ubleha zna da se vise boje sindikata nego smrti jer bi onda morali nesta i raditi te nekome odgovarati za svoje postuipke. Usput svako je ekstremno retardiran ko vjeruje da je Niksic dobar. Samo nako, jer me nevjerovatno nervira da neko nesta pozitivno moze reci o liku koji nije uspio ni minimalno pripremiti ekonomiju BIh na ulazak Hrvatske u Eu (laboratoriji za ispitivanje standarda i kvalitete robe koja se treba izvoziti). A mogli su on premijer i Zlatko ministar vanjskih poslova da krive Hrvate za nesta sto se neizbjezno znalo i sto je bio njihov posao za uraditi. Da proizvodi iz Bih ne prolaze kroz dovoljno testiranja da bi mogli odgovarati standardima EU.
hekiiii tooooo , rudar se ujedinili neka vas dok nema nas , a kad mi dođemo na vlast opet ćemo vas razbiti i odvesti u propast !
STA JE OVO NIKSIC UCI FATIHU, HALOOOOOOOOOO, MASON..............
Samostalni sindikat, a pod kontrolom politike? Bajramović ima platu od 4.050,00 KM mjesečno - provjeriti. Ima se, može se...Demagogija i ublehe postale su najunosniji biznis u našem bolesnom društvu. Bolest zvana komunizam korumpirala je ljude i od mase napravila mentalne robove koji nisu sposobni artikulisati i zahtjevati svoja prava. Naslijeđene institucije iz komunizma nemaju nikakve svrhe niti funkcije, osim što su izvor ugodnog i komfornog života za pojedince. Jedna od takvih institucija jeste i sindikat kojega vode demagozi i beskičmenjaci koji su sastavni dio bolesnog korumpiranog sistema. Fukari se zaista loše piše... Razmišljaj malo Bošnjo, razmišljaj ...
@B.o.g.u.mil Svaka cast,orginalno:)))
Vidi sto je sejh Zlatko svog malog Nermina naucio kako se ruke dizu... :)
IMA LI IGDJE RUDARA NA TIM SLIKAMA???
Svaka čast ujedinjenju rudara u jedan SINDIKAT samo kakav je to sindikat kad su prisutni vlast(Ministar Energetike FBiH , Premijer FBiH itd.)To su dvije suprotnosti vlas i sindikat samo kod nas se udružuju Kako će se sindikat boriti za prava radnika-rudara ako je u sprezi sa vlašću?
E AKO IM OVO NE POMOGNE NECE VISE NISTA !!!
Bravo premijeru, vjerujem da ste vi ovo i omogucili, svaka cast.