Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao je dole među njih sići Salko Selman pa im otvoriti oči.
Previše su oni bezobzirni, dok malo neće izaći. U mene otac i brat rade u javnom prijevozu putnika i plata zna biti prethodnog mjeseca čak i sedmog sljedećeg mjeseca, ali uglavnom bude isplaćena, a ovi. I upravu ste, zakonski rok je do 30 - og.
A ko Plaće u cetvrtak?
E tugo moja kad se ne moze na vrijeme isplatiti ovako tesko zaradjena plata, kud ces dalje. Rekla bi sad da svi oni koji su nadlezni i koji bi mogli nesto da urade po pitanju ovoga treba da se srame, ali dzaba to mogu govoriti kad oni ne znaju sto je sram.
Jedna plata parlamentarca moze pokrit 5-6 rudarskih.. A gdje su svi kantonalni parlamentarci..ministarstva itd..
Kako gdje su,pa na moru.
abide rec'nam de ima'l tu manipulacije
'oto' si mi rijec iz usta! 😂